Arcer Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Mam pytanie do użytkowników Charta (licze, że kilku się znajdzie :-)) - czy macie w swoich maszynkach wyłącznik światła stop pod manetką przedniego hamulca? Niby na schemacie instalacji jest, i sam mam jakieśtam kabelki (w sumie nawet po styku stop sie zapala), ale nie mam pojęcia, czy nie było przy moim coś robione (np. przełączniki od Jawy TS) - z kim bym nie rozmawiał, nikt nie ma takowego włącznika. Może dowiem się czegoś ciekawego od bardziej wtajemniczonych? P.S. Jesli temat sie nie rozwinie, proszę usunąć :-P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusss Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 byl stycznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Jest taki wyłącznik. JA mam teraz kiere od Jawy TS350 z manetkami. A nie wiecie czemu mi sie ten stop tak wolno zapala i słabo świeci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi