vasiliy Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 widac tvn turbo lamie lody w kwestii dobrej opini o motocyklistach. przydaly by sie jeszcze jakis spoty tego typu co "zapinaj pasy" - moze kiedys sie doczekamy. Karambolu nie ogladam - szczerze mowiac nudzi mnie ten program. Na tvn turbo leci jednak najlepszy moim zdaniem program w historii telewizji - Top Gear. niezle sa tez V6 i niemiecka Motorwizja. Jednoslad ogladam ale nie jest zbyt ciekawy no i dalej prawie wogole nie puszczaja dzwiekow testowanych motocykli tylko jakas glupia muzyke! To samo jest na relacjach z wyscigow. PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 widac tvn turbo lamie lody w kwestii dobrej opini o motocyklistach. przydaly by sie jeszcze jakis spoty tego typu co "zapinaj pasy" - moze kiedys sie doczekamy. Karambolu nie ogladam - szczerze mowiac nudzi mnie ten program. Na tvn turbo leci jednak najlepszy moim zdaniem program w historii telewizji - Top Gear. niezle sa tez V6 i niemiecka Motorwizja. Jednoslad ogladam ale nie jest zbyt ciekawy no i dalej prawie wogole nie puszczaja dzwiekow testowanych motocykli tylko jakas glupia muzyke! To samo jest na relacjach z wyscigow. PozdrawiamMaciek Nie w temacie ale pozdrawiam sasiada :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Heh gdybym wiedziała o tym temacie wcześniej :smile: a tak to d**a zbita bo mi zabrali TVN Turbo :D i nie moge oglądać, maskara totalna no bubu :flesje: mozna to zassać z neta? Jak tak to niech ktos zapoda linkiem Młoda :banghead: p.s Z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! Mnie tez zniknelo TVN Turbo... Teraz jest juz tylko za kase, kodowane? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Też oglądałem ten program i to był srebrny hornet z niebieskim logo TVP na baku. W sumie komę taż był obiektywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi