Ajko Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Kupowałem u nich ciuchy parę lat temu , więc nie bardzo pamiętam ceny.W porównaniu z tym co oferowano w salonach było to 20-30% taniej .Oczywiscie ceny na metkach są cenami do negocjacji więc wiele zależy od kupującego.Ostatni zakup u nich to pas nerkowy- cena wywoławcza 130, kupione za 80 pln, fakt że było nas kilku i wszyscy w ciuchach od nich ułatwił negocjacje :icon_biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachy Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Pytanko: Szwajcarska firma IXS i ich skory - jakie macie opinie? Ceny sa dosc wysokie, ale czy jakosc tez? Mam cos na oku - prosilbym o opinie, czy przemaka, czy kurtka na lata i jak wypada "w akcji" czyli przy szlifie... Dzieki i pozdro!Sachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A nie myślałeś o kurtce z materiału zamiast skóry.Ja osobiście w takiej jeżdżę i latem bardzo się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sachy Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A nie myślałeś o kurtce z materiału zamiast skóry.Ja osobiście w takiej jeżdżę i latem bardzo się sprawdza. Myslalem o tym, ale kumpel 2 razy zaliczal asfalt i mowi ze tylko skora uratowala mu... skore. Jakos skora bardziej mi pasuje do klimatu, nawet w lecie... To jak: napisze ktos opinie o IXS? Mam szanse kupic taniej... Pozdro!Sachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja w zeszłym sezonie kupiłem kurtkę w Tarborze i bardzo sobie chwalę - dobrej jakosci skóra, klasyczny krój, kieszenie na protektory, które dostałem za darmo przy kupnie kurtki i rękawiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper06 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam wszystkich!Ja w zeszłym sezonie kupiłem kurtkę w Tarborze (model K-08, http://www.tarbor.pl/index.php?mode=oferta&kat=1) Moje obserwacje: po prostu genialna!!!. Wygląd - extra )ale to kwestia gustu). Polscy policjanci w nich jeżdża. Jakość rewelka, odpinana podpinka, harmonijka z tyłu ramion, więc nie krępuje ruchów. Solidna i zarazem miękka (nie sztywnieje). Wygodne kieszenie, jak jest zimno, dobrze grzeje, a jak ciepło - odpinam podpinke i juz jest extra. Zamówiłem ją telefonicznie. Krawcowa zdjeła ze mnie wymiary i taka mi uszyli. Jeszcze dostałem gratis komplet protektorów (żółwia, 2 nałokirtniki i na ramina) + 90zł zniżki, bo jeszcze zamówiłem rękawice. Rękawice podałem za duży rozmiar, więc odesłałem, a oni za 2 dni mi przysłali (bez dodatkowych kosztów) odpowiedni rozmiar. Tarbor wart jest zswojej ceny, polecam :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Preedom odpuść sobie teraz zakup tej papy ,pojedziemy do Łodzi to na bank cos sie dla Ciebie znajdzie .Oby tylko pogoda była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No dobra, poslucham rad starszego kolegi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja używam Tarbor K-11.Jestem zadowolony ale mam jedną uwagę. Kurtka nie posiada spięcia na dole i boję się że uszkodzi się zamek i chyba dam sobie takie coś dorobić u jakiegoś kuśnierza. A i jeszcze mogła by być parę centymetrów dłuższa ale to już indywidualna sprawa.Ogólnie polecam bo cena bardzo przystępna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja śmigam w modelu K-03 i jak wspomniałem jestem naprawdę zadowolony. Poza tym ma fajny, klasyczny krój, którego właśnie szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Czy miał ktoś może styczność z kurtka K-28 AIR, K-25 AIR lub VENTUS z Tarboru?Chciałbym zakupic na motocykl skóre głownie na lato i myśle że ten model byłby dobrym rozwiązaniem. Warto?> Edytowane 15 Października 2007 przez Ari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Mam kurtkę i spodnie z Tarboru, model taki najbardziej klasyczny, z pagonami ( nie pamiętam numeru ). Jestem bardzo zadowolony, dostałem protektory i nawet je ( tfu tfu ) przetestowałem, 30 metrów ślizgu po asfalcie i kurtka dalej sprawna, w użyciu, a ślady tylko dodają jej tego czegoś ( tak jak wytarte dżinsy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiuston Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ja jeżdżę w ciuchach tej firmyhttp://www.dudziak.iap.pl/moi znajomi taż są zadowoleni z ich usług, można zamawiać na wymiar , jakość solidna . pozdr. Dzięki Tobie trafiłem w końcu na model kurtki, który chciałem sobie kupić ale nie mogłem znaleźć producenta :biggrin: To jest ta druga od góry, ale niestety niewiele o niej piszą i nie ma jej w ich sklepie internetowym. Chyba trzeba będzie zadzwonić zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOP Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Cześc polecam Helda cosmo,tylko trochę kuleje dystrybucja i sprzedaż :icon_mrgreen:www.held.pl http://www.held.motocykle.pl/index.php?dzi...ukt=242&open=on Edytowane 16 Października 2007 przez TOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 smigam w tarborach i osobisie polecam, a co do luisa to słyszałem że sa twarde i mało wygodnepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi