misiog34 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Jak dotąd mam pozytywne odczucia z jazdy ,większość pojazdów zjeżdza do boku i ustępuje mi miejsca, także myślę ,że już ludziska spodziewają się już motocykli na drogach. Acha i jeżdżę na długich jeszcze nie zdażyło się że jakiś patrol mnie zatrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Wczoraj miałem przypadek, że gość chciał wyjechać puszką w mieście z podporządkowanej i nagle (5m przede mną) zahamował i przeprosił unosząc rękę. Po prostu mnie nie zauważył, a przecież moje gabaryty z kuframi to prawie Maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Po prostu mnie nie zauważył, a przecież moje gabaryty z kuframi to prawie Maluch. Wypadki czy stłuczki dwóch puszek tez sie zdazaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi