Słońce Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Mam do was pytanie, czy jeżeli ktoś ma prawo jazdy kat. B i chce zrobić prawko na kat. A, czy istnieje takia zależeność, że jeżeli sie nie zda sie na kat. A odbierają uprawnienia kat.B ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 to juz bylo na forum, nic nie zabieraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Nie ma takiej opcji żeby zabrali !!!!! A druga sprawa co za problem zdać ??? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 to juz bylo na forum, nic nie zabieraja.No własnie, co za problem zdać.P.s- a nie lepiej bylo odrazu robic A i B jednocześnie?? A tak bedziesz musiał wymieniać prawko :) Młoda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Nie ma takiej opcji żeby zabrali !!!!! A druga sprawa co za problem zdać ??? POZDRO Wiesz żaden problem zdać, tylko czasami za pierwszym razem nie wychodzi.. z różnych powodów... Co do zabierania prawa jazdy , jak ja zdawałem zadzwoniłem do Worda - powiedzieli mi że owszem że kilka lat temu obowiązywał taki przepis i dotyczył tylko teorii ( nie pamiętam dokładnie, ale trzeba było totalnie zawalić, co najmniej połowa musiała być źle). Teraz w przypadku zawalenia teorii, prawa jazdy nie zabierają. ps. zawsze możesz zadzwonić do Word'a albo spytać się instruktora - oni "powinni" być na bieżąco z przepisami. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 dzięki bardzo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi