Wazzabii Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 otoz w zime przebilem opone w moim enduraku, a ze stal dosc dlugo bo snieg spadl i nie chcialo mi sie go ruszac to problem wyszedl dopiero teraz jak przyszly roztopy.sprawa przedstawia sie nastepujaco, po sciagnieciu opony z felgi (panowie w wulkanizacji juz mnie nie lubia, bo maja najwieksze problemy z moja tylna opona :) ) okazalo sie ze detka ma 9 dziur od nypli szprych, kilka szprych jest luznych, jedna sie cala odkrecila, drugiej nie ma w ogole, a trzecia jest urwana przy piascie.problem tkwi w tym ze w moim miescie (Piła, woj. wielkopolskie) w zadnym sklepie nie moge dostac szprych, no i pytanie brzmi, gdzie moge takie zamowic?sa to szprychy na felge 18 calowa, dlugosc szprychy wynosi 16cm, jest ona zagieta na koncu o 90 stopni, grubosc okolo 4mm, felge wyloze stara detka, bo byla tam jakas stara, waska i cienka guma rowerowa ktora w ogole nie chronila detki przed uszkodzeniami od szprych/nypli. prosze o adresy stron czy tez sklepow, opcjonalnie jak ktos zadeklaruje sie ze kupi mi z 5 takich szprych to przeleje kase na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 WitamNajbardziej znana firma jest w Częstochowie, dorabiają szprychy na zamówienie ale może trafisz też coś z biezącej oferty.Namiary na nich to:42-200 Częstochowa ul. Wodzickiego 67 tel./fax +48 34 360 56 63 tel. +48 34 361 25 66 e-mail: [email protected] Ja w zeszlym roku kupowalem szprychy ich produkcji, co prawda w Warszawce ale producent jest w Częstochowie. Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ja zamawialem u kolesia 602 198 211, niestety nie pamietam skad jest ale robi na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ale jak chodzi o kilka sztuk to tez sobie glowe zawracaja czy tez mowa minimum o jakies ilosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Zadzwon, zapytaj Jak maja na polce to ci wysla - najwyzej przesylka bedzie drozsza niz szprychy - chociaz one wcale takie tanie nie sa Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi