Skocz do zawartości

szprychy

Rekomendowane odpowiedzi

otoz w zime przebilem opone w moim enduraku, a ze stal dosc dlugo bo snieg spadl i nie chcialo mi sie go ruszac to problem wyszedl dopiero teraz jak przyszly roztopy.

sprawa przedstawia sie nastepujaco, po sciagnieciu opony z felgi (panowie w wulkanizacji juz mnie nie lubia, bo maja najwieksze problemy z moja tylna opona :) ) okazalo sie ze detka ma 9 dziur od nypli szprych, kilka szprych jest luznych, jedna sie cala odkrecila, drugiej nie ma w ogole, a trzecia jest urwana przy piascie.

problem tkwi w tym ze w moim miescie (Piła, woj. wielkopolskie) w zadnym sklepie nie moge dostac szprych, no i pytanie brzmi, gdzie moge takie zamowic?

sa to szprychy na felge 18 calowa, dlugosc szprychy wynosi 16cm, jest ona zagieta na koncu o 90 stopni, grubosc okolo 4mm, felge wyloze stara detka, bo byla tam jakas stara, waska i cienka guma rowerowa ktora w ogole nie chronila detki przed uszkodzeniami od szprych/nypli.

prosze o adresy stron czy tez sklepow, opcjonalnie jak ktos zadeklaruje sie ze kupi mi z 5 takich szprych to przeleje kase na konto.

Witam

Najbardziej znana firma jest w Częstochowie, dorabiają szprychy na zamówienie ale może trafisz też coś z biezącej oferty.

Namiary na nich to:

42-200 Częstochowa ul. Wodzickiego 67 tel./fax +48 34 360 56 63 tel. +48 34 361 25 66 e-mail: [email protected]

Ja w zeszlym roku kupowalem szprychy ich produkcji, co prawda w Warszawce ale producent jest w Częstochowie.

Pozdrawiam

-------------------------------------------

Polfa Grodzisk 1%