garbus007 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 siemka wie moze ktos iel kosztuje cała rejestracja rometa?? bo chce zarejstrowac a niewiem ile zabule ;/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 opcja szukaj... ale poza tym, rejestrowalem ostatnio honde coprawda, ale tez na motorower. na poczatek cos kolo 70zl, (tablica 30-40 i inne pie**oly)za miesiac 49zl na znaczk skarbowe i dowod staly.w sumie cos kolo 120zl(woj. lodzkie)pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Siemka ja rejestrowałem rometa w wakacje ubiegłego sezonu w woj.łódzkim.Nie pamiętam już ile za co było dokładnie ale wyszło mi na koniec coś koło 130zł No i do tego OC trzeba opłacić. Ps.. Nie musiałem robić przeglądu wiec jak ty bedziesz musiał zrobić to będziesz musiał zabulić coś koło 120zł ale tego to nie wiem moze mniej. Pozdro All Ps ludzie sezon idzie!!!!! :rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 przeglad kosztuje cos kolo 60zl. nio chyba ze taki nieco inny przeglad, to wtedy pewnie ze stowke... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 W 200zł zmieścisz się z wszystkim (tablice, znaczki, dowód, OC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbus007 Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 dzieki wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi