Kilvov Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) korzystając z ładnej pogody wyciągnęliśmy z kolegą nasze NSRki na światło dzienne i udaliśmy się do jego dziewczyny do wioski 50km od nas... główna droga była sucha, z kałużami, ogólnie ok, później było więcej kałuż :P dojechaliśmy wypiliśmy herbatkę i postanowiliśmy wrócić krótszą drogą przez lasy... no to jedziemy zaczyna się las... koleiny wyrobione w śniegu z pokaźną ilością wody... zacząłem hamować... patrze kumpel leci koło mnie... już się prawie zatrzymałem i chciałem zjechać na pobocze... wy[beeep]ałem się na tym śniegu oddzielającym koleiny... straty - u mnie lekko odłamany kierunek, u qmpla odłamany kierunek popękana owiewka. Podnieśliśmy moto. Zatrzymał się jakiś koleś (staliśmy na srodku drogi ;)) i mówi, że dalej jest jeszcze gorzej. Obruciliśmy moto w drugą stronę i wybraliśmy jeszcze inną drogę. Ogólnie sucha z kałużami. Jedziemy nią, jedziemy, kolega dojechał do skrzyżowania wyjechał już. Ja dojeżdzam, troche za szybko, hamowanie przednim, zblokowanie koła, odpuściłem, ale widzę, że już nie wyhamuję przed linią zatrzymania, jeszcze docisnąłem... gleba... już niewiele jechałem, no i na szczęście nic nie jechało :P Porysowana owiewka, uwalony kierunek, połamany hamulec nożny :) Gleba w tym sezonie zaliczona :P a miałem wziąć aparat, byłaby niezła sesja :P Edytowane 25 Marca 2006 przez Kil|vov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Heh to co będzie dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Co się dzieje Panowie co drugi post to temat GLEBA :) szkoda Was i sprzętów. Czas najwyższy ochłonąć po zimie i opanować chęć nadrobienia strat w km . Trzeba wyciągnąć wnioski i z dystansem podchodzić ten pierwszy raz :P Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 niskich kosztów życzę ... ech kusi,kusi wyciągać sprzęta... cholera jasna, gdzie ten efekt cieplarniany?? cieszę się,żeś cały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 niskich kosztów życzę ... ech kusi,kusi wyciągać sprzęta... cholera jasna, gdzie ten efekt cieplarniany?? cieszę się,żeś cały :) efekt cieplarniany działa: mroźne zimy i upalne lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi