COLIO Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Witam. Do tej pory nie wiem kiedy jest otwarcie sezonu w Wapiennicy. :P Nie wie ktos z Was kiedy jest ?? Prosze o informacje.... :P Pozdrawaim COLIO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Witam. Do tej pory nie wiem kiedy jest otwarcie sezonu w Wapiennicy. :P Nie wie ktos z Was kiedy jest ?? Prosze o informacje.... :P Pozdrawaim COLIO :)Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Wapienicy jest 6 maja br. :P http://www.podzapora.sic.pl/zlot/opis.html pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 @starte DZIEKI WIELKIE ZA PRZESLANIE LINKA I INFORMACJI !! ZOBACZYMY SIE NA ZLOCIE :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Astarte mam jeszcze jedno pytanie...Znasz moze dojazd na miejsce(do Wapiennicy dojade spokojnie) ale nie wiem dokladnie w ktorym miejscu ten zlot bedzie.Jakbys znal droge od strony Cieszyna to prosze Cie (znowu :bigrazz: ) podaj mi ja. Z gory wielkie dzieki <piwo> :)Pozdrawiam COLIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 COLIO Jak jedziesz od Cieszyna to za salonem SUZI-MOTO skrecasz w prawo.Jedziesz kolo SILVERA(dyskoteka) caly czas glowna droga asz dojedziesz do swiatel.Na swiatach w prawo i nastepne swiatla bodajle w lewo i to juz jest droga do miejsca.Napewno bedziesz widzial duzo motocykli takze jedz za nimi a doprowadza Ciebie do celu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Astarte mam jeszcze jedno pytanie...Znasz moze dojazd na miejsce(do Wapiennicy dojade spokojnie) ale nie wiem dokladnie w ktorym miejscu ten zlot bedzie.Jakbys znal droge od strony Cieszyna to prosze Cie (znowu :icon_mrgreen: ) podaj mi ja. Z gory wielkie dzieki <piwo> :(Pozdrawiam COLIOProszę cię bardzo: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...8465&hl=Jaworze A tak poza tym to o zlot w Wapienicy się pytasz bodajże już 4 raz - ale spoko, widzę że skleroza dotyka coraz młodszych :) :bigrazz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 COLIO Jak jedziesz od Cieszyna to za salonem SUZI-MOTO skrecasz w prawo.Jedziesz kolo SILVERA(dyskoteka) caly czas glowna droga asz dojedziesz do swiatel.Na swiatach w prawo i nastepne swiatla bodajle w lewo i to juz jest droga do miejsca.Napewno bedziesz widzial duzo motocykli takze jedz za nimi a doprowadza Ciebie do celu :DTimac dzieki wielkie !!! Mam nadzieje ze bedziesz na zlocie !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) My się nie wybieramy :icon_biggrin: BGPy i KGPy (Astarte, Grishackh i inni) jadą na Węgry na dłuuugi wekend.W Wapienicy niema nic ciekawego.Można się tam wybrać jak już niema się kompletnie nic do roboty. Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez GrIsHaCkH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 My się nie wybieramy :icon_biggrin: BGPy i KGPy (Astarte, Grishackh i inni) jadą na Węgry na dłuuugi wekend.W Wapienicy niema nic ciekawego.Można się tam wybrać jak już niema się kompletnie nic do roboty.Żeś teraz Grishackh strzelił konkreta :P Ale dokładnie... nas nie będzie, nie czekajcie i nie płaczcie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi