bogdansnk Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 jesli ktos wie jak to sie robie to prosze o odpisanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 W takich motocyklach się nie ustawia zapłonu ponieważ zapłon jest elektroniczny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansnk Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a ustawienie rozrzadu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 ustawia się, trzeba manuala skołować Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansnk Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 a mozecie cos wiecej powiedziec o tym rozrzadzie bo mam wlasnie ta yamahe i zabardzo nie wiem jak mam to zrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 to jak nie masz wiedzy na ten temat to podjedź do znajomego mechanika od motocykli i niech Ci pokarze Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi