Kamcio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No wiem jak dojechać. Bo jeżdżę do Lubina. Tylko chodziło mi tak dokładniej w którym miejscu to ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No wiem jak dojechać. Bo jeżdżę do Lubina. Tylko chodziło mi tak dokładniej w którym miejscu to ma być zlot ma sie odbyć na terenie basenow małomickich czyli jak jedziesz z rudnej do lubina to przed tabliczka lubin jest skret w prawo :] nigdy nie byłeś na basenie na małomicach jak były sprawne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nigdy nie byłeś na basenie na małomicach jak były sprawne No właśnie tak myślałem ale za bardzo nie wiem gdzie tam jest miejsce na zlot ale ok. Wpadne tam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No właśnie tak myślałem ale za bardzo nie wiem gdzie tam jest miejsce na zlot ale ok. Wpadne tam :buttrock: miejmy nadzieje ze bedzie ciekawie ale ekipa ze szczecina juz odpada jak mi wiadomo to halo szczecin ma inne plany niestety a myslałem ze rozkręcimy impreze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 witam!! czy ktoś z wrocka udaje sie jutro na ten zlot?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 CZeśc Karola! a w ten weekend jest bazar we Wrocku? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 hej!a w ten weekend jest bazar we Wrocku? tak jest w niedziele, ja mam zamiar jechac na zlot i ewentualnie w niedziele wyrobić sie na bazar... jak wstane oczywiscie pozdro hej!a w ten weekend jest bazar we Wrocku? tak jest w niedziele, ja mam zamiar jechac na zlot i ewentualnie w niedziele wyrobić sie na bazar... jak wstane oczywiscie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 oki spox :D A co do zlotu jest naprawde oki byłem w tamtym roku :) W tym roku wjazd 35zł pasażer 10zł (w cenie koszulka, piwo i kiełbaska ) :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wściekły Łoś w liczbie 3 osób też ma zamiar pojawić się na tej imrezce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 oki spox :D A co do zlotu jest naprawde oki byłem w tamtym roku :) W tym roku wjazd 35zł pasażer 10zł (w cenie koszulka, piwo i kiełbaska ) :)Koszulka dla pasażera też? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 hej!tak jest w niedziele, ja mam zamiar jechac na zlot i ewentualnie w niedziele wyrobić sie na bazar... jak wstane oczywisciepozdro hhahahaahah Karola już to widzę jak wstaniesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 siema ma ktoś już fotki ze zlotu :icon_mrgreen: jescze się nie skończył ale może ktoś ma bo był na 1dzień :icon_evil: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Byłem dziś we Wrocławiu i widziałem jak chyba wracali ze zlotu lub z motobazaru który dziś własnie odbył się we Wrocławiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Koncert Uriah Heep był poprostu wypasiony, słuchałem do końca do 1 w nocy:)))) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Koncert Uriah Heep był poprostu wypasiony, słuchałem do końca do 1 w nocy:)))) Szkoda, ze był w niedzielę w nocy. Niektórzy 10 godzin musieli do domu wracać i w niedzielę przed południem trzeba było wyjechać :D .Ogólnie zlot mnie nie zachwycił. Wjazd powiedzmy, ze w normie 35 pln do tego koszulka, talon na kiełbaskę i piwo. Ceny browarku na zlocie przyzwoite ale za to żarcie koszmar - kawałek kiełbasy 6,5 PLN, szaszłyk chyba 8 PLN - ale za 100 gram :D . W piątek była totalna porażka (ja naprawdę nie jestem wymagający co do zlotu), ale nic się nie działo. W sobote zwiałem ze zlotu na małą wycieczkę wróciłem dopiero po południu na festyn. Z tamtąd na zlot, mała integracja (w końcu coś się zaczeło na tym zlocie dziać) i potem autobusikiem na koncert Kultu. Wepchałem się pod same barierki ale było za ciasno więc poszliśmy zkumplem na piwo (ceny zarcia na festynie również chore) i cały koncert sędziliśmy na integracji z miejscową młodzierzą (i awanturze ze strażą miejską :P ). Potem powrót na zlot przez jakies łąki, chaszcze i doły. Koło 3 w nocy poszliśmy spac bo impreza zdechła. Z całej tej imprezy njalepszą częścią była droga tam i z powrotem. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi