loony Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam do Was - koledzy - pytanie. Coś mi rzegota w silniku mojej maszynki. Co to może być. (Dźwięk słychac na wysokości tłoka) Silniczek ma pojemność 125, a podobno w tych pojemnościach często zdarza się że sworzeń wybija tłok, albo wybija sie sworzeń. Sam wole nie "otwierać" silnika, bo jeszcze coś "naprawię" :oops: A teraz drugie pytanie w nawiazaniu do pierwszego - gdzie można w W-wie kupić np. tłok, albo sworzeń (czy da się kupić sam sworzęń???) - tylko nie oryginalny a podróbę-zamiennik (PRO-X itp) ??? Najlepiej gdzieś przy wylotówce na Kraków... bo w piatek bede na Okęciu to moze bym przy okazji coś kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Nie wiem jak jest w Aprilce, ale jak da się zdjąć cylinder bez wykręcania silnika z ramy to mimo wszystko polecam tam zerknąć. W Warszawie to chyba tylko w serwisie na Chodzonego można kupić tego typu graty, pare dni temu kupowałem zestaw tłokowy u nich do NSR 125 Vertexa za 350zł. Gdzie indziej będą proponować że ci sprowadzą graty, tylko co to za robota jak nie przypasujesz(np. w Larssonie jak mi załatwili zębatke to się okazało że żę średnica na wałku zdawczym jest o 2mm większa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi