pelen Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nabyłem Bandita 650 z 2005r w wersji bez owiewki, niestety bez zegarów. Kupiłem zegary (używane ale bardzo krótko) od tego samego modelu ale od wersji z owiewką. Różnica z tego co zdążyłem się zorientować jest w wyglądzie przedniej obudowy i mocowań do stelaża. Problem pojawił się w momencie gdy zabrałem się do podłączenia ich. Okazało się, że "wtyczki" wychodzące z wiązki w motocyklu (dwie "wtyczki" prostokątne jednorzędowe)nie pasuje do wejścia w zegarach (dwa wejścia prostokątne dwurzędowe). Byłem z tym problemem w serwisie Suzuki, niestety nie potrafili mi pomóc gdyż nie posiadają książki serwisowej ze schematami do modelu 650i nie wiedzą czy jest różnica w wejściu w zegarach do golasa a z owiewką. Zwracam się z prośbą do osób które mogłyby mi pomóc w rozwikłaniu tego problemu. Może ktoś posiada ten model Bandita lub miał podobny problem albo posiada wiedzę na ten temat bądź schematy, zdjęcia. W razie czego podaję swojego maila [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam PS Swój post zamieściłem również w dziale mechanika ogólna ponieważ nie wiedziałem gdzie powinien się tak naprawdę znalaźć. Proszę tego nie komentować ponieważ jestem tu nowy ;) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi