pelen Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nabyłem Bandita 650 z 2005r w wersji bez owiewki, niestety bez zegarów. Kupiłem zegary (używane ale bardzo krótko) od tego samego modelu ale od wersji z owiewką. Różnica z tego co zdążyłem się zorientować jest w wyglądzie przedniej obudowy i mocowań do stelaża. Problem pojawił się w momencie gdy zabrałem się do podłączenia ich. Okazało się, że "wtyczki" wychodzące z wiązki w motocyklu (dwie "wtyczki" prostokątne jednorzędowe)nie pasuje do wejścia w zegarach (dwa wejścia prostokątne dwurzędowe). Byłem z tym problemem w serwisie Suzuki, niestety nie potrafili mi pomóc gdyż nie posiadają książki serwisowej ze schematami do modelu 650i nie wiedzą czy jest różnica w wejściu w zegarach do golasa a z owiewką. Zwracam się z prośbą do osób które mogłyby mi pomóc w rozwikłaniu tego problemu. Może ktoś posiada ten model Bandita lub miał podobny problem albo posiada wiedzę na ten temat bądź schematy. W razie czego podaję swojego maila [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam PS Kupię do tego modelu uchwyt sprzęgła, błotnik przedni, kielichy do zegarów, osłonę kielichów i kilka innych części. Sprzedam kanapę pasażera do tego modelu (lekko rozdarta) oraz do modelu 600 (ostatni wypust) uchwyt sprzęgła (do wersji S) i błotnik przedni lub zamienię na w/w częsci do 650. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelen Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Czy nikt nic nie wie na ten temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi