NEKAONE Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jaka jest różnica pomiędzy sx 125 a sx 200 są tu użytkownicy tych modeli ?? Możecie coś powiedzieć o silnikach mocy itp.. Ps.jeżdże na sx 125 pierwszy sezon i zastanawiam sie nad zmianą na 200cm3 pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ja osobiscie testowalem kiedys z kumplami 200 i wniosek byl taki ze moc jest podobna do 125 tylko ze w przeciwienstwie od niej dysponujesz moca juz od niskich obrotow. Moge sie mylic najwyzej inni mnie sprostuja. jedno jest pewne jedzie to swietnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Myślę, że lepszym wyborem była by 250ccm. Między 125, a 200ccm, nie ma aż takiej wielkiej różnicy.Po za tym, jeśli chciał byś wziąć udział w jakiś zawodach, będzie problem z pojemnoscia... Bedziesz musial rywalizowac z wiekszymi i mocniejszymi zawodnikami. Na twoim miejscu poszukałbym yz 250f-jesli myslisz nad 4T. Jesli chcialbym 2T to zdaje sie honda crf 250 jest w 2T, aczkolwiek nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jesli chcialbym 2T to zdaje sie honda crf 250 jest w 2Tto tez 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 hm.. więc na zawodach lipa troche.. Mnie ineteresuje jak narazie tylko 2T.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Mnie ineteresuje jak narazie tylko 2T..Wiec jak uwazasz ze 125 sx jest Ci za slaba, to kupuj sx 250 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 moze za słaba nie jest ... Ale czasem czuje ze brakuje jej mocy.. :) i wydaje mi sie ze 200 to będzie to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 a ile czasu smigasz juz na sx?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 a ile czasu smigasz juz na sx?? Ps. jeżdże na sx 125 pierwszy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 sorka, niedoczytalem. Mysle ze jeden sezon na wyczynie to jednak troche mało. Wg. mnie powinienes poczekac jeszcze jeden sezon na zmiane moto. Ale do zmiany moto licza sie glownie umiejetnosci, a nie liczba przejezdzonych sezonów... a tego ocenic nie moge... tak ps. to w filmie crossy from wrzosy nie jest crf 250?? bylem pewny ze to jest honda 250 w 2T! W takim razie wychodzilo by chyba ze to 125 ?? W kazdym razie zajebiste kopniecie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 tak ps. to w filmie crossy from wrzosy nie jest crf 250?? bylem pewny ze to jest honda 250 w 2T! W takim razie wychodzilo by chyba ze to 125 ?? W kazdym razie zajebiste kopniecie ma:)to jest Honda Cr 125 :( A kopniecie ma dobre jak sie umie dobrze krecic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ja pie**ole....ja mam mieć to bydle za 2 tygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 NEKAONE poczekaj na sezon, zalap rundke na mx250 2t i zobacz czy potrzebujesz tej zmiany :) Zmiana 125 na 200 mysle ze jest bezsensu... wiecej probolemu niz to wszystko warte, bedziesz chcial pojechac na jakis zawodach i bedziesz musial waczyc w klasie 250. Czy jestes 100% przekonany ze wykorzystujesz swojego sx'a do konca ? Sam zadecyduj :( Jezeli juz bys mial zmieniac na wiekszego to raczej na 250 :D Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 rg166 nie ma sie czego bac, przy niskich obrotach sie spokojna, ale jak sie wkreci... to trzeba sie mocno trzymac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 NEKAONE poczekaj na sezon' date=' zalap rundke na mx250 2t i zobacz czy potrzebujesz tej zmiany :) Zmiana 125 na 200 mysle ze jest bezsensu... wiecej probolemu niz to wszystko warte, bedziesz chcial pojechac na jakis zawodach i bedziesz musial waczyc w klasie 250. Czy jestes 100% przekonany ze wykorzystujesz swojego sx'a do konca ? Sam zadecyduj :( Jezeli juz bys mial zmieniac na wiekszego to raczej na 250 :D Pozdr.[/quote'] dokładnie tak zrobie .. przed sezonem nie ma co sie napalać moze i to jest bezsensowne ... i lipa z tą klasyfikacją 200 na 250 w zawodach.... (amatorskich oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi