Maras Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 czesc,jak pamietam to potrzebujesz tzw.PRAWIDEL, no i mozesz probowac wetrzec krem albo wazeline od wewnatrz (powinny troche puscic)ale nie jestem szewcem, z tym ze sam tak kiedys robilem z za ciasnym butem po za tym zadziala konserwujaco i powinno przedluzyc ich zycie.pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Podlacze sie do tematu. Czy ktos z Was oddawal z takim problemem do szewca glany z blacha? Moja dziewczyna kupila sobie nowe glany na allegro i blacha w prawym lekko uwiera ja od gory w stope - podbicie jest za niskie. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi