Thomaszek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 No właśnie i tu o to chodzi. Bo za 50XK to warto by było dać te 2000zł.Ja bym się jednak zdecydował na RG80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 kup wsk za 600pln reszte przepij bedzie lepiej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 za 2500 kupilem honde mbx 80. moze mloda nie jest ale jest w super stanie i nie zamienil bym jej za zadnego skuter. v-max hondy to ponad 100 a skuter niech kolega dobrze pomysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 matik pokaż fotki swojego sprzęta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jedną masz w avatarze.Moim zdaniem bardzo ładny motorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nie ma juz tych fotek co byly kiedys rozj... sie. Musze zrobic sobie konto na bikesc ale nie wiem jak. THOMASZEK latamy po tych samuch postach. a ty piotrek wstrzymaj sie napewno ci pokaze fotki mojego sprzeta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 piotrek masz fotki: http://www.bikepics.com/members/matik91/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbus007 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nop to moze kup yamahe neos kolega ma na sprzedaz za 3000 zł to dozbieraj te 300zł i bedziesz miał neos fajny blokady posciaągane V max 80 woj. lubuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A tam skuterek mu będziesz wciskał :notworthy:. Niech się nauczy na czymś porządnym jeździć (bez obrazy oczywiście dla skuterów!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ja bym Ci polecał Katane - najleprzy z najtanszych jednak są minusy:- Baaaardzo wolny- Za ta kase zdobedziesz ten ładny squterek w niezlym stanie tylko za granica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi