zbyszek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Kupiłem motocykl w październiku ubiegłego roku spod okolic Poznania i to sprzedający ten transport wynalazł. Transpost do mnie wyniósł wtedy 130 zł. Odległość prawie 500 km.Wychodzi na to (po przeanalizowaniu dokumentu dostarczenia) że dwie firmy dostarczyły mi motocykl. Jedna do Warszawy a druga do mnie.Znalazłem jeszcze inny adres który mam na tym dokumencie www.dfdstransport.pl oraz telefon do tej firmy w Pruszkowie +48 22 739 23 00 Podam jeszcze telefon do osoby która znalazła tę firmę 505 101 430 pochodzi z Suchego Lasu koło Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nie wiem zbyszek jak ty to zrobiles, ale druga firma, rowniez liczy sobie ponad 450zł...Moze po prostu osoba od ktorej kupowales motocykl pokryla czesc kosztow przesylki i wtedy koszt wyniosl ciebie te 130zł ??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Dobrym pomysłem jest wypozyczenie przyczepki na przykład w castoramie albo na statoilu ;) DHL bierze najmniej z wszystkich firm kurierskich, sprawdz czy uda sie zmiescic do kombiaka, mój KX 80 wchodził do Forda Focusa Kombi :):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macceti Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja polecam firme CAT Spedycja. Bez problemu profesjonalnie zabezpieczony sprzęt. Dzis zamawiasz jutro sa u Ciebie pojutrze moto jes tam gdzie chcesz. Koszt to 287 netto. Telefon do goscia ktory sie tym zajmuje: 606 463 147. Mi przewiezli i jest super. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a na jaka odleglosc przewoziles moto?? I jakie to bylo moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macceti Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a na jaka odleglosc przewoziles moto?? I jakie to bylo moto? Przewozilem 600 km a moto Honda CBR 600 F4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 ja przywiozlem moje moto: suzuki gs 500 w skodzie felicii i to NIE W KOMBI. wystarczylo przednie kolo sciagnąć. :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi