fabiq Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Czesc. Sluchajcie odzyskalem kombinezon, co prawda nie oddala mi go policja ale mam go wkoncu spowrotem. Wiem czesc z was sobie pomysli ze jakis nie teges jestem. Ale zrozumcie , ten kombinezon swietnie mi odpowidal, kolorki takie jak trzeba, rozmiar, sam wzor no byl idealny :] . No i zaczelo sie ze smigalem sobie jak zawsze z ekipa do ktorej z racji fajnej grupki stale ktos dolacza, no i dolaczyl pewien gosc zaczal smigac z nami, po paru razach tak sie na mnie krzywo patrzyl az wkoncu zgadalismy sie ze to on jest tym okradzionym gosciem i wlascicielem kombionezonu jaki mi policja zabrala, od razu zapytalem czy mi go odsprzeda no i zaraz zrobilismy tranzakcje, wiec odkupilem od prawowitego (wg. policji) wlasciciela moj kombinezon i mam go spowrotem, nareszcie nawet nie wiecie jak sie ciesze, szkoda ze musialem za niego dwa razy zaplacic no i tym razem 800 pln, ale na swoim postawilem i mam swoj kombinezon hehehehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Niesympatyczna sytuacja, a koleś i tak nie był fair bo wyciągnął od Ciebie kasę, chociaż to Ciebie ciągali po komisariatach itd. Ehh.. Ten nasz piękny, cudowny kraj :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi