Nikodem Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Może taka wiedza się przydać jeszcze przed sezonem.http://www.opony.com.pl/rozmaitosci/rozmai...osci.asp?ID=577warto też przeczytać komentarze do artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logum Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ja sobie motorkiem wczoraj wyjechałem to też mało nie leżałem w rowie przez taką dziure w ostatnim momęcie sie wyrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Ja woże z sobą na moto czy w samochodzie aparat cyfrowy bo to co jest na naszych drogach to sie ku... w głowie nie mieści! Dziura na dziuże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 nie dosc ze trzeba miec aparat w dodatku najlepiej 2 swiadkow a poza tym zadzwonic po paly i jeszcze nie ruszac sie z dziury:/ :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi