Sosna 83 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ale mi chodzi o filmik z wyprzedzaniem:) zobacz link co podalem dokladnie, teraz sie rozpisac musze zeby spamu nie bylo:) mozecie mnie zlinczowac ale prawda jest taka ze kazdy z tych wypadków był z winy motocyklisty, ja tez si elubie złożyć w zakręt na ślimakach dojazdowych różnych ale jak nic nie jedzie, a ten typ przesadził, w 2 filmie tez nie mozna sie czepiac katamaraniaza, po to ktos tam dał tą podwojną ciągłą zeby nie było takich sytuacji a jeszcze ten 2 był chyba idealnie w martwym punkcie katamtaniarza jak zaczal go wyprzedzac, idealnei na tylnim słupku, ja mam straszny uraz do wpyprzedzania jesli jest jakakolwiek boczna w lewo, straszni esie boje takiej sytuacji: ja wyprezdzam a gosc w lewo skreca [ Dopisane: 15-03-2006, 10:41 ]A juz nie wspomne w miescie jak np ktos wyjedzie z tej lewej i skreci w swoje prawo, wtedy zajmuje caly pas i nawet sie nei zmiesci awaryjniena moto miedzy jednym a drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ale mi chodzi o filmik z wyprzedzaniem:) zobacz link co podalem dokladnieJasne teraz dopiero zobaczyłem do jakiego linka był komentarz :) - nie wyspany jestem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 kąt martwy to jedno, ale jestem święcie przekonany, że kierowca samochodu nie spoglądał w lusterko tylko odprowadzał wzrokiem pierwszego motocyklistę klnąc, co za matoł go w takim miejscu wyprzedza. I wcale mu się nie dziwie jakoś szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 jak oglądam takie filmiki to zawsze mnie ciarki przechodzą, ale lubie oglądac,bo zawsze jak zaczynam szaleć to mi sie one przypominaja i to stopuje moje wygłupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi