syska Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Cytat A tak w ogóle to póki jeszcze jest zimno i tak średnio pogoda nadaje się do jazdy' date=' to można by się zgadać i spotkać na jakimś grzanym piffffku. Kto jest za? [/quote']ja!!ja!!jestem za!! :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Cytat Specjalnie dla Aduhttp://www.gniazdopiratow.com.pl/index.php?lang=wa&id=112Dzięki serdeczne Bush :) Cytat ja!!ja!!jestem za!!Syska, no to kiedy coś organizujemy? Tylko słowo a zakładamy nowy temat w ,,zlotach, spotkaniach, przejażdżkach...." o pifffkowym spotkaniu 4umowiczów i balet jest grany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jak coś bedzie to dajcie znać :mrgreen: jak by przegapił te słonecznie dni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jakoś zapewne w przyszłą sobotę coś zapodamy, bo niestety ja w tą odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 BUSH napisał: ...Bywaj, bywaj! Jezeli trafisz na koncert Mordewindu to zobaczysz jak sie ludzie bawia tanczac na stolach, na barze i na pewno nie spotkasz zadnych zakapiornych mord jak niegdys w 2OO... Mordewind - jami :) A tak w ogóle to z chęcią zachaczyłbym w tym roku jakiś festiwal szant - oczywiście najlepiej na mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Yaco napisał: BUSH napisał: ...Bywaj, bywaj! Jezeli trafisz na koncert Mordewindu to zobaczysz jak sie ludzie bawia tanczac na stolach, na barze i na pewno nie spotkasz zadnych zakapiornych mord jak niegdys w 2OO... Mordewind - jami :) A tak w ogóle to z chęcią zachaczyłbym w tym roku jakiś festiwal szant - oczywiście najlepiej na mazurach. ooo i dla każdego po omedze i regaty 4umowe zrobimy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi