syska Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A tak w ogóle to póki jeszcze jest zimno i tak średnio pogoda nadaje się do jazdy' date=' to można by się zgadać i spotkać na jakimś grzanym piffffku. Kto jest za? [/quote']ja!!ja!!jestem za!! :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Specjalnie dla Aduhttp://www.gniazdopiratow.com.pl/index.php?lang=wa&id=112Dzięki serdeczne Bush :) ja!!ja!!jestem za!!Syska, no to kiedy coś organizujemy? Tylko słowo a zakładamy nowy temat w ,,zlotach, spotkaniach, przejażdżkach...." o pifffkowym spotkaniu 4umowiczów i balet jest grany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jak coś bedzie to dajcie znać :mrgreen: jak by przegapił te słonecznie dni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jakoś zapewne w przyszłą sobotę coś zapodamy, bo niestety ja w tą odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ...Bywaj, bywaj! Jezeli trafisz na koncert Mordewindu to zobaczysz jak sie ludzie bawia tanczac na stolach, na barze i na pewno nie spotkasz zadnych zakapiornych mord jak niegdys w 2OO... Mordewind - jami :) A tak w ogóle to z chęcią zachaczyłbym w tym roku jakiś festiwal szant - oczywiście najlepiej na mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ...Bywaj, bywaj! Jezeli trafisz na koncert Mordewindu to zobaczysz jak sie ludzie bawia tanczac na stolach, na barze i na pewno nie spotkasz zadnych zakapiornych mord jak niegdys w 2OO... Mordewind - jami :) A tak w ogóle to z chęcią zachaczyłbym w tym roku jakiś festiwal szant - oczywiście najlepiej na mazurach. ooo i dla każdego po omedze i regaty 4umowe zrobimy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi