trajka66 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No wlasnie zdałem wczoraj exama i mi koles powiedział zebym poszedl za 4 dni do starostwa powiatowego i ze tam wszystkiego sie dowiem. Czyli co za 4 dni bede mial juz papier ?? Czy dopiero oni przesla to do wydziału komunikacji ? Skad sie odbiera prawko ? I drugie pytanie czy cos place za odbior prawka, bo niektorzy mowili mi ze cena wydania prawka jest wliczona w cene egzaminu, ale z tego co ja wiem za odbior sie zawsze cos płaciło. Rozjaśnijcie mi umysł. Pozdrawiam sezon tuż tuż !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal_XL600 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 płacisz 70zł za wyrobienie prawka, potem czekasz jakies 2-3tyg i na koniec płacisz jeszcze 7zł za odbiór. tak jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonny Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 niecałe 80 zł w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ceny są wszedzie te same bo to idzie wszystko z Warszawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi