mx_filip_mx Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Mam 4 tys zł i chce kupic jakies enduro / supermoto 50ccm z tuningiem na 80ccm. Interesowała mnie aprilia rx ale spodobała mi sie tez derbi senda SM.. w obu motorkach mozna wiele zrobic jezeli chodzi o tuning. ale niewiem co wybrac. moze macie jakąs inna propozycje?? piszcie co o tym myślicie!! DZIĘKI :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 zje cie ten tuning, lepiej od razu kup cos w 80 ccm albo 125 bo ceny sa kosmiczne jak bedziesz chcial sam wszystko robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja mam tuarega ETX 50 do sprzedania po dobrej cenie. Po kapitalce, dopiero co dotarty. Silnik ten sam co w RX z tego co sie orientuje (minarelli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi