adamsze Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ale którą cewke, zapłonową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jezeli ci sie wylewa paliwo i sie muli na malych obrotach to masz bankowo za duzy poziom paliwa bo mialem to samo 8) ustawienie pływaka w simsonie to 29:33,5mm nie rob tak bo byly ruzne modele gaznika jak kolega napisal:) gdy sciągniesz dekielek z dolu gaznika i spojrzysz do srodka po boku zobaczysz slupek taki (edlew) i teraz podginasz blaszką na plywaku(tam gdzie zaworek iglicowy) do gory zeby zmniejszyc poziom.Za kazdym razem gdy podegniesz przykrecasz lekko kopulke,puszczasz paliwo,czekasz z 15-20 sek odkrecasz powoli i paczysz jaki jest poziom paliwa:) musisz ustawic tak zeby bylo rowno z koncem slupka:) ;) Mozliwe jeszcze ze masz zle ustawiony zaplon:) bąd jebnie*ty kondesator, bądź cewke pod bakiem :)Elyminuj wszystko po kolei az dojdziesz do perwfekcji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsze Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 yamahadt80lc2 napisałeś że w ogarze miałeś tak że odpalał, po 2 min gasł i nie można było uruchomic przez jakiś czas. wina była w cewce która sie przegrzewała ale w której cewce ?? tą pod bakiem już wymieniałem. została toa pod kołem magnesowym. to o nią chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrju24 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Sprawdź kondensator,bo według mnie on jest przyczyną.Miałem kiedys podobne objawy,tyle że w etce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi