Darek... Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Witam.Mam do kupienia Bandita http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=90415712 .Niby wszystko ok. tylko coś mi za niska cena i przebieg.Koleś nie ma książki serwisowej.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jak serwis po dokładnych oględzinach i oczywiście po sprawdzeniu ramy na przyżadach będzie ok to bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 cena podejrzanie niska ale coz cuda sie zdarzaja ale miny znacznie czesciej podszedłbym ostroznie do tematu dobry mechanik i wszystko sprawdzic by trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 a wypuszczali bandity w matowym lakierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Moto spoko tylko nie pisze ze bezwypadkowy ,czyli pewnie po szlifie !!! jak ktos przywozi moto z niemiec na handel to nie po to zeby robic prezenty tylko zeby zarobic!!! to ile on musiał za niego dać :!: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ja jak patrze na ogloszenia typu rocznik 2002 i przebieg 6000km to umieram za smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 W Niemczech najczesciej są dwa sposoby na kupienie taniej motocykla - albo po szlifie, albo bardzo duzy przebieg.Zalecalbym rowniez ostroznosc, cena cos sporo za niska biorac pod uwage ze gosc musi jeszcze zarobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Dzięki za odpowiedzi.Moto kupiłem ale inne. Bandit 600S rok2001 przebieg 28000.książka serwisowa z ostatnim wpisem maj 2005 ,23500przebiegu.stan naprawde BDB.Cena 12500.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Gratuluję ;)Życzę udanego, bezawaryjnego sezonu na nowym sprzęcie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi