ukasz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Mam taki głupi problem z moją ecią :oops: Mianowicie gdy ją kupowałem miała w miejsce żarówki pozycyjnych wsadzoną niebieską diodę. Więc ostatnio rozkręciłem reflektor i wyj**ałem to badziewie, ale nie wiem czemu (coś mi odbiło) przy okazji wyjąłem wkładkę reflektora (tą czaszę na której są żarówki) i ona wypadła z tej obejmy trzymającej szkło razem z kilkoma drutami mocującymi. I teraz, najgorsze, nie wiem jak to badziewie włożyć z powrotem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nie wiem czy zawinił mój brak zdolności manualnych, czy trzeba tu jakiegoś patentu. Nie śmiejscie się plizz, tylko poradźcie mi co z tym fantem zrobić, bo przez ten głupi reflektor jestem na razie uziemiony :cry: :oops: Z góry dziex za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Cześć.Nie powinno być z tym wiekszego problemu. powinny być tam takie druty w kształcie mocno spłaszczonego "M" o ile pamietam to tymi drucikami opierją się o rant a wybrzuszeniami o wkład reflektora. Musisz poeksperymetować a na 100% się uda.Powodzenia - Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Czyli wszystko jest ok, bo już się bałem że coś tam się odłamało albo coś, ufff... Będę próbował :)DZIĘKI WIELKIE KRZYSZTOF!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi