ZimnY Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 paytam bo szukam na necie i nigdzie nie moge znalesc dyfuzorow a w moim nitro sie gdzies ulotnił :clap: nie wie ktos gdzie na necie mozna kupic nowy nosek?? dzieki z gory i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 www.powerbike.pl Glowny importer Nitro...Ja dalem za nosek 50 zl Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Widze że nie tylko ja mam problem z noskiem, mi cały czas wypada i chyba niedługo też zakupie :mrgreen: W Nitro oczywiście :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi