ghollum Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) A ja już z Hondy wyrosłem :biggrin: Marka nie ma znaczenia, ważne żeby zapie**alałoDokładie, nie stać mnie na lojalność wobec firm, dla mie liczy się mój interes :icon_question: i o wyborze decyduje to który sprzęt najlepiej spełnia moje wymagania. Popatrzcie na posiadaczy Harley Davidson ich lojalność drogo kosztuje :icon_question: Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 to jest tak że kazdy ma swoją marke i jej sie bedzie trzymał;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert11250 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 niepowiedzialbym ze tak jest zawsze..ja np siedzialem zawsze w YAMAHA team..a teraz chce zmiany chodz YAMAHE nadal uwazam za naj...ale honda tez jest niczego sobie i inny ma dizajn od yamaha moze mi tez podejdzie i dlatego chce sie radzic w tym sprzecie ...znawcow oraz posiadaczy takowego sprzeta HONDA crf 450..mysle ze doswiadczenia macie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi