Bart Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Jak w temacie poszukuje manuala do VFR'ki po 2002 roku 800 na VTEC'u. Bede wdzieczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Mam niestety tylko do RC46I i po angielsku :roll: Pare rzeczy jest innych.Jakby co to daj znac , jakos Ci to podesle (*.pdf 181MB) SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 jak chcesz mam fiszki gdzieś na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Mam niestety tylko do RC46I i po angielsku :roll: Pare rzeczy jest innych.Jakby co to daj znac , jakos Ci to podesle (*.pdf 181MB)SirAdamjak chcesz mam fiszki gdzieś na dyskuOczywiście że chcę, ciezko jest wogole znalezc cokolwiek o modelach po 2002roku.Na ebaju widzialem cale manuale czy to na CD czy tez ksiazkowe HAYNES'a, a w Polsce nie moge nic znaleźć :? Bede wdzieczny za wszystkie pliki. juz dziekuje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ja mam "Honda VFR800 Interceptor VTEC 02 Service Manual ENG.pdf" zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ja mam "Honda VFR800 Interceptor VTEC 02 Service Manual ENG.pdf" zainteresowany?Baaaaaaaaa, no pewnie że jestem zainteresowany, byłbym szalenie wdzięczny, właśnie tego poszukuje :!::!: W jaki sposób mogę zostac szczęśliwym posiadaczem tej kniszki :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 W tym temacie bedzie jutro link jak wstane.http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...der=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Dziekuje pieknie, za udostepnienie serwisóweczki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi