xj 600 n Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Chciałbym zapytać o radę. Od kilku lat jeżdze w skórze i jest mi troche za zimno, dlatego postanowilem w koncu zmienic odzienie na tekstylne. Problem w tym, ze nie wiem ktory sprzet wybrac. Nie interesuje mnie oszczednosc, a jakosc sprzetu. Zastanawialem sie nad modeka, uvexem itp. Drugim kryterium jest temperatura, chciałbym zeby zakupiony sprzet byl jak najcieplejszy, bo skora dala mi nie raz w kosc. Jakie spodnie, kurtke, rekawice polecacie? Pozdrowienia i dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 widze ze na sile chcesz teraz jezdzic ;]nie lepiej poczekac? no chyba ze jest az tak xle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 widze ze na sile chcesz teraz jezdzic ;]nie lepiej poczekac? no chyba ze jest az tak xle ;) :banghead: :banghead: No teraz raczej nie bede jezdzil bo bym zamienil sie w sopel lodu, ale sa wyprzedaze i obnizki i dlatego to pytanie. A wiadomo, ze polskie lato trwa miesiac, a kolejne dwa czeka sie na ladna pogode dlatego dobry sprzet trzeba kupic wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi