Dziki_YZF Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam!mam problem, mianowicie jak w tytule. Czy da się to jakoś naciągnąć ? Bo żeby wymienić to trzeba silnik na pół rozwalać a nie bardzo mam ochotę się w to bawić, z góry dzięki za opowiedzi!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINIK200HP Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ten łańcuch ma bardzo łatwe życie, pracuje pod niedużymi obciążeniami i w kąpieli olejowej. To, że świszczy. to normalne w tych motocyklach i jeżeli to jest napewno ten łańcuch, to nie ma się co przejmować. Napinacza, ani możliwości napięcia łańcucha nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 to muszę przyznać że mnie zmartwiłeś, ale jeśli nie ma innej opcji to oleje to i tyle! dzieki!pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi