Arcer Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 więcej mocy niż na mixolu olej nie ma nic do mocy :?jedynie lepiej smaruje No, nie chodziło mi o moc maksymalną, tylko o to, co niepoprawnie czasem nazywa sie mocą - po prostu na tym oleju Chart mniej mi się krztusi przy dłuższej jeździe, że dymi mniej, to fakt - jedno wynika z drugiego :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 to jaki wkońcu lać do dozownika dość tani i dobry? podjacie nazwe cene za litr z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja na Old Timer Bazar za Mobil 2T Racing zaplacilem 35zl za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi