viperPL Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam. Używa ktoś kombinezonów BĂźse ? Szukając w polskim google BĂźse, nie znajduje za wiele. Czy z powodu jakości ta firma jest tak mało popularna w Polsce czy też może z innego powodu ma tak słabą popularność ? Jeśli chodzi o stylistykę kombinezonów Buse to musze przyznać że mi się bardzo podobają, aczkolwiek nie sam wygląd najważniejszy. Na którym miejscu mozna by postawić pod względem jakości firme Buse? PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ja mam spodnie goretexowe tej firmy - na sprzedaż w dobre ręce 8) .Bardzo solidne wykonanie i w sumie nie mam pojęcia czemu dość ciężko dostać je w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Przymierzałem wczoraj kombi Buse (2-czesciowe) w rozmiarze 54. Nie pamietam modelu ale cena sklepowa to ok 2300zł. Bardzo ładnie wykonany ale niestety spodnie były za wąskie w łydce 8O A obawiałem się raczej o mój rozmiar w pasie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Przymierzałem wczoraj kombi Buse (2-czesciowe) w rozmiarze 54. Nie pamietam modelu ale cena sklepowa to ok 2300zł.a nie czasami ten w Riderze :P ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skodafelicia Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ja nabyłem kilka tygodni temu dwuczęściowy skórzany kombinezon tej firmy i jak narazie (przymiarki i wygląd) jestem bardzo zadowolony... mam nadzieje ze w jeździe bedzie sie spisywal równie dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 a nie czasami ten w Riderze ;) ??? Kurde ale mam zapłon :roll: Zgadza się,przy okazji pooglądałem sprzęty:) Mają jeszcze kombiaki Suomy ale o cenę lepiej nie pytac :? Zresztą od dziś przestałem szukać kombinezonu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi