nowy_kalosh Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ale wpada:) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam,wlasnie wrocilem z ina...sola zaliczona niestety nikogo z Was nie widzialem...moze jutro wieczorkiem ??? Pozdrawiam,Alex jutro startujemy na Grunwald...zbiorka w Brodnicy o 9.30-10.00 na rynku jesli macie ochote dolaczcie... Alex po Grunwaldzie Zbiczno...a pozniej moze Ina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam,wlasnie wrocilem z ina...sola zaliczona niestety nikogo z Was nie widzialem...moze jutro wieczorkiem ??? Pozdrawiam,Alex jutro startujemy na Grunwald...zbiorka w Brodnicy o 9.30-10.00 na rynku jesli macie ochote dolaczcie... Alex po Grunwaldzie Zbiczno...a pozniej moze Ina... Z chełmna ruszamy w 3 moto do brodnicy(zbiczna) o 15.(wczesniej nie da rady- praca) potem może udamy sie na Grunwald(coś tam kiedyś było a teraz w sobote jest rocznica :flesje: ), nastepnie curik do Zbiczna i tam drinkien machen i w niedziele po południu powrót do chełmna i ja osobiście bym sie wybrał do Bydzi na kartodrom(ale to zależy od możliwości psychomotorycznomanualnych)pozdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam,wlasnie wrocilem z ina...sola zaliczona niestety nikogo z Was nie widzialem...moze jutro wieczorkiem ??? Pozdrawiam,Alex jutro startujemy na Grunwald...zbiorka w Brodnicy o 9.30-10.00 na rynku jesli macie ochote dolaczcie... Alex po Grunwaldzie Zbiczno...a pozniej moze Ina... To się gdzies mam nadzieje zobaczymy... w planach i Zbiczno i Grunwald.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 wobec tego do zobaczenia...mam nadzieje, ze sie jakos na siebie "nadziejemy"...rok temu na Grunwald ruszylo 7o tys. ludzi !!! Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Żeby nikt nie mówił że nie informujemy o wspólnych wypadach to informuję że jutro o 9.00 wyjeżdżamy z Chełmży do Zbiczna. :clap: A właśnie byłem obczaić zlocik w Inie.Fajnie jest tego roku. Bartez do zobaczenia jutro :notworthy: . Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A właśnie byłem obczaić zlocik w Inie.Fajnie jest tego rok :crossy: .mamy nowy sposób żeby wyrwac lachona - wszyscy od jutra smigają w MOKASYNACH :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hey. A ja się wybiję i powiem, że nie jadę nigdzie o! :)I to by było na tyle...Życzę wszystkim świetnej zabawy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Hey. A ja się wybiję i powiem, że nie jadę nigdzie o! :)I to by było na tyle...Życzę wszystkim świetnej zabawy :buttrock: Ło Infanati smigaj, nie trac czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Powód nr 1 - nie mam możliwości, ponieważ nie mam moto :bigrazz:Powód nr 2 - dziś idę na nockę do pracy, więc nie da rady :( :( na moto trzeba zarobić :PAle mam nadzieję, że w przyszłym sezonie nadrobię zaległości :biggrin:Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Pociesz się, że ja mam motocykl a też muszę iść do pracy i tylko mogę pozazdrościć tym co dziś śmigają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 mamy nowy sposób żeby wyrwac lachona - wszyscy od jutra smigają w MOKASYNACH :icon_mrgreen: :P :banghead:Daras jak pojedziesz po towar i wyhaczysz czerwono-niebieskie to ja sie piszę na dwie pary ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 wróciłem z ina, basen pełen zielonego badziewia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Powód nr 1 - nie mam możliwości, ponieważ nie mam moto :(Powód nr 2 - dziś idę na nockę do pracy, więc nie da rady :( :( na moto trzeba zarobić :PAle mam nadzieję, że w przyszłym sezonie nadrobię zaległości :)Pzdr ad powód nr 1 - mozliwosc jest ;) , miejsce pasazerki na Suzie jest wolne :wink: ad powód nr 2 - na nocke do pracy, po pracy sen, a pozniej czas wolny :wink: Wybieralem sie do Ina, ale lud z Łabigrodu spasowal i w koncu skonczylo sie na grillu i piwku nad jeziorem bez moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a My dziś w ok 10 motorków zaliczyliśmy festyn w Kcyni, Żurawi a potem Inowrocław na chwilkę :biggrin: sporo ludzi i maszyn przeróżnych :banghead: nawet kilkoro znajomych się spotkało :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi