Alex_kr Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam,dajcie znac w jakie rejony sie wybieracie...chetnie chociaz na "chwile" dolacze..ale nie wiem, w ktore rejony sie wybieracie i jak mozna Was rozpoznac ? Ostatecznie jak lekko popada co sie nie rozpuscimy - w koncu na co gore-tex..trzeba sprawdzic czy dziala :PAlex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) niby nie pada ale zimno, ja knuje o 16 grila z próbą muzyczną... Chyba, że ktoś podleci (12:30) do sklepu w cielu koło kościola i mnie wyciągnie :icon_mrgreen: Edytowane 17 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Qde...u mnie slonce...zaraz sie ubieram i jade.... zeby jeszcze wiedzial gdzie jest Ciele i kosciol ;)Alex juz wiem gdzie jest Ciele poludniowo-zachodnia bydgoszcz...a nie wybiera sie ktos blizej Torunia ? Slyszalem,ze chcecie ogladac forty ?Alex Romans Ciele to troche daleko - pogoda niepewna...ale moze pol drogi ? Solec Kujawski ?Alex oki moze w trasie...lece na motorek..Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 DZISIAJ TORONTO GODZ. 19-TA SPOTKANKO W HARLEY CAFE ZAPRZSZAMY. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 wieje jak za cara ale podjade w kierunku torunia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 DZISIAJ W TORONTO O GODZ. 19-TEJ W HARLEY CAFE SPOTKANKO. ZAPRASZAM. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 wlasnie wrocilem...bylem w Bydzi i w Cielu...niestety za pozno bo godzine pozniej..Jedynie mijalem motorek tankujacy na stacji petrochemii i goscia na ktm'ie jak wjezdzal do miasta od strony lotniska..Pozdrowienia,Alexp.s. niestety nie doalcze do Was w Harley Cafe, wieczor dla rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no to sobie pojeździliśmy, ja wyjechałem tobie Alex na spotkanie i dojechałem do Torunia, polansowałem się w czerwonej kominiarce po starym mieście, zjadłem barszczyk i wypiłem kawę w jakiejs klimaciarskiej indiańskiej imprezce i wróciłem do domku. Po drodze patrol z suszarką koło Solca i teraz odpalam grila. jak ktos ma czas to może wpaść, adres ten "sklepowy" :rolleyes: ps. jak coś ustaliście panowie na dzisiejszym spotkanku w Toronto o 19 to rzućcie na forum, za tydzień forty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ha Romans,Jak powiesz, ze do Torunia jechales przez Fordon a do domu na Solec to sie zdrowo usmieje....bo ja do Ciela jechalem przez Solec, obwodnice, pozniej miasto i rynek, dalej Fordon, do domku obiad i heja jeszcze godzinka w kolo komina: torun, zamek biezglowski, pigza, rozankowo, torun.Alexp.s. to sobie pojezdzilismy razem :) ale wialo paskudnie - brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 jechałem na solec, ale musiałeś mnie minąć jak tankowałem. tego misia na MZ ce teź widziałem. Jak na syberi 2 moto i tysiąc kilometrów. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Zaluje, ze nie zrobilem nawrotki...madry polak po szkodzie...no nic co sie odwlecze to nie uciecze..jesli nie w tygodniu (lipne prognozy) to na nastepny weekend - rodzina znika na sobote i niedziele...bedzie bal :wink:Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 fort w sobotę to chyba się namierzymy, chociaż wstępnie będę i w piątek GS niebieski :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) sobota fort :wink: Edytowane 17 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) pozdrowienia z okolic Bydgoszczy :wink: Edytowane 17 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Pewnie bedzie ciasno od motorkow...oby pogoda dopisala. U mnie biedrona jak na zdjeciu w linku, przynajmniej powierzchnia w forcie mniejsza to sie zobaczymy. Pozdrowienia,Alexp.s. jak pogoda dopisze to w piatek motorkiem prosto z pracy na fort zajezdzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi