Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

według moich prognoz kostno-chmurnych sobota i niedziela słoneczko ok. 7 stopni C na plusie ale nocki jeszcze minus 1. Kto się pomyli to stawia :lalag:

:) :crossy:

Dobra Roman to możemy się wstepnie umówić w sobotę o 11 na stacji benzynowej w Brzozie ( tam gdzie jesienią przed lansem ) . - Jeszcze rano trzeba się będzie upewnić , czy faktycznie pogoda ,, da się lubić " . Potem proponuję do Torunia przez Inowrocław , a dalej możemy tak jak chcesz . :biggrin:

pozdrawiam , ;)

Umówmy się że w Toronto się do Was dołączę chłopaki i zapraszam potem na kawe do Chełmży. :lalag:

Wiadomość dnia : MIAŁEM ZDŁAWIONY MOTOCYKL !!!

Nie wiedziałem o tym aż zabrałem się za regulacje gaziorów.

Teraz to nie ten sam motocykl.

RAKIETA. :)

Edytowane przez Tomek xj550

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N

MIAŁEM ZDŁAWIONY MOTOCYKL !!!

RAKIETA. :wink:

No to gatuluje .

Dobra Roman może być o 10 . Znam taką drogę przez Rojewo - możemy tamtędy spróbować . Na 11. 30 jestesmy umówieni w Toruniu z Tomkiem . ( najwyżej jak zabłądzimy to poczeka ).

:bigrazz:

E! co jest koledzy ,tak samemu ,bezemnie! :banghead: ;) :(

Jak - bez Ciebie - jesteśmy umówieni na 10 w sobotę na stacji w Brzozie ( pierwsza za rondem ) .

Czekamy i jakby co to sms lub tel.

pozdr. do zobaczenia Darek :clap:

Umówmy się że w Toronto się do Was dołączę chłopaki i zapraszam potem na kawe do Chełmży. :banghead:

Wiadomość dnia : MIAŁEM ZDŁAWIONY MOTOCYKL !!!

RAKIETA. ;)

To do ile km była zblokowana(jaka wersja??)??

i jak była zrobiona blokada?

To teraz sie czujesz jakbyś kupił nowe moto :( :clap:

No to Suza czeka już tylko na założenie owiewek.Przed chwilą wróciłem od kumpla gdzie walczyliśmy jeszcze z gaziorami. Faktycznie teraz dopiero się odpycha.W gaźnikach były dławiki z tworzywa które pozwalały na otwarcie przepustnic do połowy.W dodatku na dyszach były gumowe zaślepki bez żadnych otworów.Dziwię się że w ogóle przedtem osiągałem prędkości blisko 200 km/h.Ale jest pozytywny aspekt tego zdławienia : silniczek nie był katowany i jest w bardzo dobrej kondycji.

W sobotę pokarzę Wam na co stać Suzę. :lalag:

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N