romans Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 może w sobotę jak będzie tak jak dzisiaj, pojedziemy sprawdzić te toruńskie forty i potem grilek w cielaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam .Dzisiaj sobie polatałem troszkie.A co do soboty i niedzieli to słyszałem że własnie ma padac.Widze Andi ze prognozy pogody bierzemy z roznych żrodeł.Ciekawe czyja się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 według moich prognoz kostno-chmurnych sobota i niedziela słoneczko ok. 7 stopni C na plusie ale nocki jeszcze minus 1. Kto się pomyli to stawia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 według moich prognoz kostno-chmurnych sobota i niedziela słoneczko ok. 7 stopni C na plusie ale nocki jeszcze minus 1. Kto się pomyli to stawia :lalag: :) :crossy: Dobra Roman to możemy się wstepnie umówić w sobotę o 11 na stacji benzynowej w Brzozie ( tam gdzie jesienią przed lansem ) . - Jeszcze rano trzeba się będzie upewnić , czy faktycznie pogoda ,, da się lubić " . Potem proponuję do Torunia przez Inowrocław , a dalej możemy tak jak chcesz . :biggrin: pozdrawiam , ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 OK o 10 potwierdzenie tematu, a tk ogólnie to na 4oo w zyciu bym do torunia przez inowrocław. Więc szalejemy na całego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Umówmy się że w Toronto się do Was dołączę chłopaki i zapraszam potem na kawe do Chełmży. :lalag:Wiadomość dnia : MIAŁEM ZDŁAWIONY MOTOCYKL !!!Nie wiedziałem o tym aż zabrałem się za regulacje gaziorów.Teraz to nie ten sam motocykl.RAKIETA. :) Edytowane 6 Marca 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No to wstępnie do soboty.Tomek ,powiedz co tam ci z tych gaziorów wyskrobali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 MIAŁEM ZDŁAWIONY MOTOCYKL !!!Nie wiedziałem o tym aż zabrałem się za regulacje gaziorów.Teraz to nie ten sam motocykl.RAKIETA. :wink: No to gatuluje . Dobra Roman może być o 10 . Znam taką drogę przez Rojewo - możemy tamtędy spróbować . Na 11. 30 jestesmy umówieni w Toruniu z Tomkiem . ( najwyżej jak zabłądzimy to poczeka ). :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) E! co jest koledzy ,tak samemu ,bezemnie! :bigrazz: :wink: :eek: Edytowane 6 Marca 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 E! co jest koledzy ,tak samemu ,bezemnie! :banghead: ;) :( Jak - bez Ciebie - jesteśmy umówieni na 10 w sobotę na stacji w Brzozie ( pierwsza za rondem ) .Czekamy i jakby co to sms lub tel. pozdr. do zobaczenia Darek :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Umówmy się że w Toronto się do Was dołączę chłopaki i zapraszam potem na kawe do Chełmży. :banghead:Wiadomość dnia : MIAŁEM ZDŁAWIONY MOTOCYKL !!!Nie wiedziałem o tym aż zabrałem się za regulacje gaziorów.Teraz to nie ten sam motocykl.RAKIETA. ;) To do ile km była zblokowana(jaka wersja??)?? i jak była zrobiona blokada? To teraz sie czujesz jakbyś kupił nowe moto :( :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam .Dałem znac jeszcze innym kolesiom .Może uda sie sobotni wyjazd w większej grupie. Kurna jednak mam obawy co do pogody http://pogoda.wp.pl/date,2007.03.10,mswitch,0,polska.html ,ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 u mnie meteo zapowiada deszcze w czwartek :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dzisiaj pogoda była wysmienita,polatałem i to z przygodami .Zabrakło paliwka :crossy: i do najblizszej stacji podreptalem piechotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 No to Suza czeka już tylko na założenie owiewek.Przed chwilą wróciłem od kumpla gdzie walczyliśmy jeszcze z gaziorami. Faktycznie teraz dopiero się odpycha.W gaźnikach były dławiki z tworzywa które pozwalały na otwarcie przepustnic do połowy.W dodatku na dyszach były gumowe zaślepki bez żadnych otworów.Dziwię się że w ogóle przedtem osiągałem prędkości blisko 200 km/h.Ale jest pozytywny aspekt tego zdławienia : silniczek nie był katowany i jest w bardzo dobrej kondycji.W sobotę pokarzę Wam na co stać Suzę. :lalag: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi