MichałKaczmar. Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witajcie, ciesze się ze grupa aktywna i w składzie niewiele się zmienilo, ja aktualnie bez motocykla i niestety bez perspektyw na cokolwiek, ale goraco wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witaj Michał po latach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 cześć mam na imię Bartosz. Chcę powiedzieć ze sprzedałem CBR..... ale juz mam inny :) idzie jesień bedzie orka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Cześć i do zobaczenia.Pozdrawiam Kryspin. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wiesław a dasz pośmigać Twoim nowym nabytkiem? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 najlepszego Mariusz..... :wub: :lalag: Wiesław kupił sprzęt ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wiesław a dasz pośmigać Twoim nowym nabytkiem? :) Oczywiście :) ale mnie teraz korci aby tylko śmigać, śmigać, śmigać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 A dziękował Bartoszu. Wiesław, czekamy na pogodę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 aaaaaa hujkiiii. Test w Unisławiu będzie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wszystkiego najlepszego w Nowym roku i gratuluje nowego sprzeta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor13 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem z Torunia. Dosiadam klacz Hania model CBF 1000. Wcześniej jeździłem DR 650R. Obecnie przygotowuję swoją pociechę do sezonu. Do zobaczenia na drogach. Jeżeli chodzi o jakieś wyjazdy dalsze to raczej nie pisze się z uwagi na pracę i rodzinkę. Koło komina mogę czasami pośmigać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Siema :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Tak się właśnie zastanawiam, może by na Hel skoczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras12 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Apropos jedziemy na Toruń czy do Torunia,poprawnie będzie - jedziemy do Helu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam po długiej przerwie. Sezon już rozpoczęty, mam nadzieje że będzie bardziej owocny niż poprzedni. Ale najbliższy wolny wek na śmiganie dopiero na święta, więc zajebiście. Pozdrawiam wszystkich :) Ps. A ty lafiro kiedy moto wyprowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi