MariuszJ Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Tyci tyci się udało :icon_rolleyes:Ale rybka wypas, co Pawełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ojj tak - pycha Mariuszku. A właśnie tak mnie nastraja żeby jutro Mylofa odwiedzić.... Niby ok.14 st.ma być bez deszczu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Wiem, wie, słyszałem. U mnie niestety odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 wie ktoś może gdzie w Toruniu lub nie dalekiej okolicy można kupić blachę aluminiową ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tylko nie rozpisujcie się za bardzo :icon_razz: co tu za cisza :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Wiechu a jak holby nie będzie to jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 musi być!!! jak nie będzie na granicy to kawałek dalej jak skręcisz w prawo jest monopol :icon_mrgreen:A z resztą to i tak wszystko wypiję :icon_mrgreen: Ps. min jeden karton :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dobrze, kupię trzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tylko nie wypij wszystkiego po drodze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Będę prowadził więc degustacja będzie po powrocie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No proszę jedni sobie wycieczki robią już po alkohol to się nazywa bogactwo :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Madziu do Pragi na piwko wyskoczyłem sobie tylko to przy okazji przywiozłem parę ;)Wiesław, przesyłka czeka na odbiór :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No to bogactwo jak do Pragi na piwko wyskakujesz :) dla mnie Mylof to już mega wypad.;) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Mnie nie stać na Mylofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wiesław, przesyłka czeka na odbiór :D Wielkie dzięki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi