kempin Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ale lipa w tej Ruandzie :sad:A zdjęcie ma taką ostrość że chyba tam tylko chlejesz spirytus nieratyfikowany :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wiesław nie gadałeś, że na Hel śmigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Cos nie moge fotek zaladowac ja bym wam pokazal hel szydercy :) ps. mmm mam cos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ...... a tu zbierałem na powrót do PL :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wiesiu wróciłeś już ? :icon_razz:Wytrzeźwiałeś ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Tak już wróciłem :) a z trzeźwością mam ostatnio problemy :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kto wczoraj śmigał, ręka do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kto wczoraj śmigał, ręka do góry?Znaczy, jeździł..? No się udało nieco kilometrów nakręcić.. piękna pogoda była :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Tyci tyci się udało :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No tak tylko dwóch, pewnie jak bym zapytał kto pił to większość by się odezwała :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja też wczoraj jeździłem.... i to drugie też się przypadkiem zrobiło :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No tak tylko dwóch, pewnie jak bym zapytał kto pił to większość by się odezwała :D :DTo ja się odzywam jako ta co piła,musiałam odreagować :) Ja też wczoraj jeździłem.... i to drugie też się przypadkiem zrobiło :icon_mrgreen: :icon_razz:Kempin przypadkiem????? Się uśmiałam :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 A w ten weekend u Syli jest impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Była w tamten :p Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi