MariuszJ Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Tak, tak Kross nie dał by rady :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Proszę się nie nabijać z mojego klasyka raz ciebie nim odwiedzę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dziś Stelchno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Gdzieś na pewno :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Panie i Panowie ;) czy ma ktoś może na swoim wyposażeniu zakuwarkę do łańcucha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 to co z tym chelem?? moze lepiej by busa wynająć i np dla przykładu we Wiągu juz sie najebać?? :P je**ć motory :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 U mnie odpada na pewno do końca sierpnia każdy week. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 U mnie odpada na pewno do końca sierpnia każdy week. Nie żartuj usuń sobie tą tablete bo nie wytrzymasz tak długo :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Lepiej się z nią czuję ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie żartuj usuń sobie tą tablete bo nie wytrzymasz tak długo :icon_mrgreen: :icon_razz:Ja już usunąłem, Horneta nie ma a w barku/na stole/w garażu [?] nadal pustka :mad: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już usunąłem, Horneta nie ma a w barku/na stole/w garażu [?] nadal pustka :mad: :icon_razz: Spoko dostaniesz pod choinkę :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hmm a kiedy robimy spotkanie na 4 sery? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wczoraj były 4 sery :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Beze mnie :excl: macie przechlapane :angry: bez flaszki się nie obędzie :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ha Ha, a jutro Mylof na dokładkę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi