Wretched Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A ja zapytam się czy smiga tu ktoś jakoś systematycznie po torze w trn ? Odwiedziłem go ostatnio parę razy i przydało by się więcej zainteresowanych osób bo samemu to nie jazda ;) Agata a gdzie jest B-szyca i co tam jest tak ogólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 O Bydgoszcz na pewno chodzi i jest jak zawsze 1 maja rozpoczęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wretched Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No to ja jestem z bydgoszczy i z chęcią przygarnę koleżanke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatagsxr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Oj tam, oj tam zjadło mi "z" , oczywiście, że chodzi o Bydgoszcz :) A przygarnąć to możesz sobie kota :) mnie możesz dotrzymać towarzystwa :) będzie mi bardzo miło, bo nie lubię sama jeżdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wretched Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 To ja bym proponował najpierw zapoznawcze spotkanie na torze w toruniu, planuje się wybrać ze znajomymi jakoś niebawem. Ciekawe czy bym z tobą wyglądał jak synek z mamą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatagsxr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 O Chryste, a dlaczego miałbyś wyglądać jak synuś z mamusią? Toć taka stara nie jestem :) Szczerze powiem, że nawet nie wiem gdzie owy tor w Toruniu się znajduje. Daj znać jak będziecie to podjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A mi się marzy by na Hel pojechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatagsxr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ojjj jakie masz fantastycznie realne marzenia do spełnienia :) nic tylko zrealizowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 A mi się marzy by na Hel pojechać..... Oczywiście że na HEL ale kiedy? w ta niedziela? ma byc ok :) tylko czy nie przydaleko jak na 1 pierwszy wyjazd bo ja jeszcze w tym sezonie nie smigałam :( A jak nie na Hel to gdzieś np rybka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Syla tak w maju jakoś...Agata czytaj na bieżąco, zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 tylko czy nie przydaleko jak na 1 pierwszy wyjazd bo ja jeszcze w tym sezonie nie smigałam :(A jak nie na Hel to gdzieś np rybka?Syla...chętnie dam Tobie parę "L"ekcji na GN ku -ale pamiętaj to nie są tanie rzeczy :icon_razz:aa dobra rybka nie jest zła - Mylof jestem na tak :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ooo Mariusz mądrze piszesz- ja tez chce na Hel w maju albo czerwcu- tak jak kiedys sobie pojechalismy :) tylko najpierw musze "rozładować " emocje i "naładowac " akumulatory (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatagsxr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dziękuję za zaproszenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Siemka:)Robimy przygotowania do wyjazdu na Bałkany w lipcu tego roku i zarezerwowałem 2 domki na campingu tramp w terminie 17-19 majażeby zrobić spotkanie organizacyjne, ma przyjechać 8 osób (z całej polski, tylko Ja jestem z Torunia z tej ekipy) może ktoś chciałby wpaść na grilla i piwko???możemy też przejechać się po Toruniu celem pokazania tubylcom miastaktoś chętny ?? zapraszam też na profil https://www.facebook.com/Motopodroze?ref=hl gdzie są newsy na bierząco odnośnie wyjazdu itp. zapraszam do klikania ,,lubie to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Więc na dniach dogadamy termin Mylofa i wypadu na Hel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi