lukimaster Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 A można się zatrudnić, chętnie bym dorobił? ;)Daj se looz... płacą po 5 PLN za godzinę.. a harówa taka jak w Celulozie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego na swieta i po swiatach tez. Szczęśliwego Nowego Roku zyczy ja. ps. u kogo jutro wigilijne garazowe piwko pijemy?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Daj se looz... płacą po 5 PLN za godzinę.. a harówa taka jak w Celulozie :D Odezwał się ten co najwięcej dorabiał :P Ja też składam życzenia zdrowia życzę ... żeby było komu robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego na swieta i po swiatach tez. Szczęśliwego Nowego Roku zyczy ja. ps. u kogo jutro wigilijne garazowe piwko pijemy?? :)Odezwał się ten co najwięcej dorabiał :P Ja też składam życzenia zdrowia życzę ... żeby było komu robić :) Może u mnie być, wpadniesz zaraz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 zaraz nie- teraz nie dam rady. Zimno i wieje wiater :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Śnieg jeszcze padał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 ale juz sniegu nie ma :( Barbara po mrozie to świeta po wodzie/ wódzie?? :) dobra lece kolendować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 A pierwsza gwiazdka już u Ciebie jest? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 U nas już po :blink:Wesołych i spokojnych świąt. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 U mnie jeszcze przed, no to Wesołych Świąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Najlepszego w Nowym Roku :) obysmy więcej jeździli niz w poprzednim..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Najlepszego w Nowym Roku :) obysmy więcej jeździli niz w poprzednim..... Bartosz czy to jest postanowienie na 2013? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bartosz czy to jest postanowienie na 2013? chyba raczej nie... postanowienie to za duzo powiedziane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja sobie jeszcze nic nie postanowiłem, muszę najpierw dojść do siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja postanowiłem ze nie będę sobie nic postanawiał :tongue: A tak w ogóle to wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi