sylvinka Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Ja też dziś na stację śmignąłem i do domu sprzęty :D.Syla jaki nowy wypasik na Gix'e?? Gadaj nam tu zaraz :P Nowy wypasik na Gsxrku ... to Sylka :P trzymająca manetki które się rozgrzewają, podobno ... jeszcze nie miałam okazji sprawdzićBartosz tak mówił :biggrin: Edytowane 8 Listopada 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Miłosz teraz robie w kartonach :) specjalista do spraw mało ważnych ;). Sylwia a gsxr juz dawno sprzedany ile mozna czekac na odbiór pojazdu od mechanika?? "A taki ładny był hamerykański"..... " :P Edytowane 9 Listopada 2012 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 robie w kartonach :) specjalista do spraw mało ważnych ;). ..... " :P http://www.youtube.com/user/kartony4funTV Tuutaj ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ale super kreskówka, ja chcę koszulkę z Kapitanem Bombą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 jak bedziesz zamawiał to mi tez zamów :) polatane dziś :) najs przybije 5... teraz czas na wieczorne przeróbki- brak db :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) jak bedziesz zamawiał to mi tez zamów :) polatane dziś :) najs przybije 5... teraz czas na wieczorne przeróbki- brak db :) Hehe teraz z moim oprzyrządowaniem to ja sezon dopiero zaczne :crossy: Edytowane 11 Listopada 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Hehe teraz z moim oprzyrządowaniem to ja sezon dopiero zaczne :crossy:To co Ty tam masz centralne ogrzewanie założone ?Ohhh ten Twój Misiu tj. pomysłowy Dobromir :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 To co Ty tam masz centralne ogrzewanie założone ?Ohhh ten Twój Misiu tj. pomysłowy Dobromir :icon_razz: A jak :) w poprzedniej pracy zdobył niezbędne doświadczenie do tuningowania sportowych motocykli o skomplikowanej konstrukcji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 sportowych motocykli o skomplikowanej konstrukcji :wink: To Ci Landryna jeden. Nie dalej jak wczoraj mówił mi na osobności że GSX-R 600 jest prosty jak budowa cepa. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 To Ci Landryna jeden. Nie dalej jak wczoraj mówił mi na osobności że GSX-R 600 jest prosty jak budowa cepa. :bigrazz: pomyliło mi sie z Komarkiem, a może z Sową* a moze hmmmm z Fazerem?? Sam juz nie wiem- wszystko to na jedno kopyto robione, że czasmi cięzko odróznić :( *sowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 przecież to wypasiona bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) i do tego niebieska bryka czyli najszybsza :icon_mrgreen: Edytowane 14 Listopada 2012 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A wiesz Misiu. Znam taką jedną Sówkę :icon_razz:Tylko Ona nie ma takiego kuferka z tylu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Może ona w ogóle ma jakieś tyły? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 nie czaje po co ktoś na fazera przykleja sobie naklejkę "sowa".. tylko czekać aż żółtek od M. dostanie piękne logo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi