MariuszJ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Bartosz nie może pić w domu bo nie ma umiaru :P ............... Dlatego będziemy pic sami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 pomyślałem wejdę sobie na forum zobaczyć czy coś o sobocie piszą, jakieś ciekawe informację ale po tym co przeczytałem stwierdzam że nie przychodzę :)już wyciągacie sobie takie brudy, ktoś już oświadcza że komuś zaj**ie.. mam przeczucie że ktoś może nie dotrwać do końca imprezy...Sytuację ratuje opcja Mariusza - przynajmniej jeżeli chodzi o atmosferę picia, z drugiej strony patrząc zwiększa to prawdopodobieństwo utraty kilku osób z grona..to pewne - rezygnuje.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Sobota ma być słoneczna z opadami jeśli chodziło o to:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 pomyślałem wejdę sobie na forum zobaczyć czy coś o sobocie piszą, jakieś ciekawe informację ale po tym co przeczytałem stwierdzam że nie przychodzę :)już wyciągacie sobie takie brudy, ktoś już oświadcza że komuś zaj**ie.. mam przeczucie że ktoś może nie dotrwać do końca imprezy...Sytuację ratuje opcja Mariusza - przynajmniej jeżeli chodzi o atmosferę picia, z drugiej strony patrząc zwiększa to prawdopodobieństwo utraty kilku osób z grona..to pewne - rezygnuje.. ;) i hujjjj bedzie wiecej wódki dla Bartosza :D ;) oj Magdo żartowałem z tym wiekiem..... ps a trumna to jaka ma byc dębowa?? słyszałem ze dobrze działa na górne drogi oddechowe, jak sie tak lezy i wdycha debowe opary desek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 MOCNE DĘBOWE deski żeby miała :) i z Baterflajkiem żeby była,dziękuje Bartoszu kisski buziaczki :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja pierdo**e. Kółko wzajemnej adoracji. :DCzuć zimę jednym słowem :icon_twisted: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja pierdo**e. Kółko wzajemnej adoracji. :DCzuć zimę jednym słowem :icon_twisted: :icon_rolleyes:Napisał to główny spamer tego forum :D :PPs.czuć to np.cebule z buzi :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Madzia ale teraz w modzie jest kremacja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Syla... a jedzenie będzie ???? :D Bo jak nie to muszę wiedzieć czy ma mi zona kanapki zrobić z sałatą i pomidorem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Madzia ale teraz w modzie jest kremacja :PJa jestem staromodna :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jaki leszcz ze mnie, przecież to od razu po ciuchach widac...Sorrki Madziu już zmieniam o Tobie zdanie :P *:D* :D* :D* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ur3mBn0rIt4&feature=related ja juz jestesm w nastroju ŻÓŁTEGO jesiennego liścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ur3mBn0rIt4&feature=related ja juz jestesm w nastroju ŻÓŁTEGO jesiennego liściaBartez mi się wydaje czy w tym teledysku fz8 widziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie zauwazyłem :( koooorwa... jutro jabłka, jak ktos sie nudzi jutro to zapraszam na odwiedzimy w starogrodzie- bede cały dzień :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dasz z 5 kg to będziemy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi