bartez Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 etam- wypić to sobie moge w domu :P a Ty byłes na cały wek czy tylko niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Cały week Bartku w domu to ja codzoennie piję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Cały week Bartku w domu to ja codzoennie piję :P o to zaszalałeś :) to bys przyjechał do mnie albo ja do Ciebie i bysmy razem pili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 W sobotę ma byc upalnie, piwsko będzie lepiej wchodzic.A w ogóle to ktoś postawi za 30-te :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 A w ogóle to ktoś postawi za 30-te :P Ale 30-tego już było Panie Moderatorze Szanowny :blush: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pawełku zaczynamy 28 a kończymy 30. Podobno, w miejscowości na "T" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pawełku zaczynamy 28 a kończymy 30. Podobno, w miejscowości na "T"Myslisz że ta "Ona" ma juz 30 - tke ? To bardzo poważny wiek... dzieci.. dom.. rodzina... :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie myślę, że troszeczkę mniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Myslisz że ta "Ona" ma juz 30 - tke ? To bardzo poważny wiek... dzieci.. dom.. rodzina... :dry: Myslisz że ta "Ona" ma juz 30 - tke ? To bardzo poważny wiek... dzieci.. dom.. rodzina... :dry:Chcesz nam o czymś opowiedzieć? Jako stateczny pan po 30...i przyszły potentat jabłkowy :P :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hej Wam, szukam forum gdzie piszą motocykliści z Torunia i okolic, po nazwie sądziałam że wreszcie znalazłam a tu co? PUDELEK :P alkohol, 30tki i Borki :)A ja jestem ciutke młodsza koledzy i koleżanki.Mariusz jak co to w sobote w CT lizard :) wpadaj na piwko oczywiście nie sam :)Dobrze że sie w sobote wyrwiemy bo Bartosz nigdzie mnie nie zabiera :( Nic nie dba o sferę TOWARZYSKĄ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Syla pisał wyżej, że woli w domu posiedziec i się napic. Ale namawiaj dalej..no no no :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Marusz nie obracaj kota ogonem :) Bartosz nigdzie nie zabiera Sylwi, bo Sylwia ciągle zmęczona i reumatyzm podobno ma i co chwila zimno- no ale w tym wieku to tak juz bedzie :( Teraz zostaje auto z ogrzewaniem na maxa i jazda do Ciechocinka pod tęznie :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Bartez qurwa "w tym wieku"??? Osobiście Ci zaj**ie za ten tekst czyli kobiety po 28 roku życia już nie funkcjonują??? To ze jej zimno to Twoja wina bo nie potrafisz jej rozgrzać :PPs. W tym roku na urodziny poproszę trumnę bo w moim wieku przyda sie lada moment :/ Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 rety....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Bartez qurwa "w tym wieku"??? Osobiście Ci zaj**ie za ten tekst czyli kobiety po 28 roku życia już nie funkcjonują??? To ze jej zimno to Twoja wina bo nie potrafisz jej rozgrzać :PPs. W tym roku na urodziny poproszę trumnę bo w moim wieku przyda sie lada moment :/ Bartosz nie może pić w domu bo nie ma umiaru :P W towrzystwie się troszke hamuje,Bartusiu Sylka zmeczona bo nie ma tera tygodnia wolnego i musi pracowac i zarabic kokoski na nasze współne gniazdko :PWiedziałam Magdaeno że znajdę w Tobie wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi