blue GSX Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 :D Znając Michała to wiem,ze sobie w Niedzielę nie odpusci . Dzwońcie do niego na pewniaka , pojezdzi to pewne . Słońce dzisiaj nieżle grzało , jak tak dalej pójdzie , to sezon w tym roku zacznie się wcześniej . :P Opowiedzcie jak wyszły niedzielne jazdy . Ja jeszcze czekam - dla mnie + 2 to troche za malo . :P pozdrawiam .- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 wiemy jesteś na etapie głaskania nowego moto nabytku leżącego pod kołderką . :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzięki chłopaki za spotkanie w Mc-u. Toruńska ekipa rośnie w siłę. Przyszły sezon jest nasz.Pozdrawiam. :notworthy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Tomek - mam nadzieje ,ze masz na mysli Nas wszystkich - sic !!! Ja się dzisiaj jednak dałem skusić i zrobiłem swoje kilometry - byłem m.in. w Lubostroniu . pogoda jak chyba wszedzie byla świetna . Jakby sie tak utrzymala , to sezon zacznie sie duzo wcześniej niz zwykle . Tak prawde powiedziawszy , to ja moge juz spokojnie ten dzisiejszy dzien zaliczyc do pierwszego dnia nowego sezonu ! Więc uwazam 18 lutego za pierwszy dzień rozpoczetego przeze mnie nowego sezonu motocyklowego 2007 . :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Witam .Szkoda że sie nie zgadalismy.Zrobilem 120km,troche po miescie, pas koronowo,itd.Popatrzałem sobie jak chłopaki na gumce smigają i wruciłem do Bydzi.Sezon 2007 rozpoczęty! Edytowane 18 Lutego 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja z nudow przejechalem sie do Wenecji i Biskupina, pogoda fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 super, jeżdzimy sami to mi się podoba. Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 http://www.bikepics.com/pictures/805789/ http://www.bikepics.com/pictures/805795/ http://www.bikepics.com/pictures/805796/ http://www.bikepics.com/pictures/805799/ http://www.bikepics.com/pictures/805805/ I wczorajsze: http://www.bikepics.com/pictures/804677/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Tak trzeba to zmienić .- Następnym razem umowimy się całą grupą . :) Z tego co mówili w TV mozna było wywnioskować, że końcówka przyszłego tygo tygodnia powinna być równiez sloneczna . :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Bart, śnieżek przy moto superowe. Okolice wenecji i Żnina przeeksplorowane może by przy słoneczku nawiedzić koleżeństwo w Toruniu? Tylko jak zbiorę kaskę to w sobotę i niedzielę (23-25) siędzę na Bike Moto Show :banghead: Edytowane 18 Lutego 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Torun nie jezdzi samotnie. Dziekuje wszystkim za spotkanie i ciesze sie ze moglismy dac znac w miescie ze motocyklisci czuwaja !!Za tydzien mnie nie ma, ale nie wroze Wam pogody do jazdy bo ma przyjsc duze ochlodzenie. Z reszta Tomka tez nie ma bo pisla ze wyjezdza do Warszawy jak co roku...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 To opowiedz gdzie byliscie ? Ilu Was było ? Kto był ? :P :banghead: :) :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 To opowiedz gdzie byliscie ? Ilu Was było ? Kto był ? :offtopic: :biggrin: :clap: :clap: :icon_eek: Spotkanie odbylo sie przy Mc Donald na Grudziadzkiej. Tam po zbiorce zapoznaniu sie i wstepnych rozmowach wybralismy sie na Wrzosy gdzie mielismy zaplanowane spotkanie z Tomkiem. Po krotkim - 2 godzinnym postoju i imprezie integracyjnej w Mc Donaldzie na Lubickiej pojechalismy w trase Grebocin - Koniczynka - Papowo Toruńskie - Łysomice. Tam nastapił podzial na 2 grupy - jedna ruszyla na polnoc a druga na poludnie - kazdy w strone domu.Skład:Bartek z ChełmnaMarek z GrzywnyJa z Szymonem z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 :icon_razz: CZESIK!!!!!A JA WAS WIDIAŁAM NA SKŁODOWSKIEJ CURIE....jechałam z naprzeciwka aż hebel nacisnęłam z wrażenia. fajno że udało Wam się pośmigać, pogoda wyśmienita...tak trzymać!!!! może za tydzień? ja :icon_rolleyes: pewnie jako plecak :icon_biggrin: pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 :biggrin: CZESIK!!!!!A JA WAS WIDIAŁAM NA SKŁODOWSKIEJ CURIE....jechałam z naprzeciwka aż hebel nacisnęłam z wrażenia. fajno że udało Wam się pośmigać, pogoda wyśmienita...tak trzymać!!!! może za tydzień? ja ;) pewnie jako plecak :bigrazz: pozdrawiam wszystkich "a może tak a moze nie, a któz to wie" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi