kempin Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Hej ludziska śmigamy gdzieś jutro? Może rybka w Mylofie lub bliżej, jakieś lody w Borach?? Jestem za Mylofem a w drodze powrotnej lody w Tleniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Więc godz 11;30-12;00 ORLEN Świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dobra ryba nie jest zła :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dobre piwko również :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dobre piwko również :DAle Lech lajt to nie piwko :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Przecież się nie prowadzi po alkoholu, żółty....halo.... witamy na ziemi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Przecież się nie prowadzi po alkoholu, żółty....halo.... witamy na ziemi :P Po drugiej stronie wisły mają troszkę inne przepisy, im wolno :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 aaa to przepraszam, następnym razem się poprawię :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Po drugiej stronie wisły mają troszkę inne przepisy, im wolno :icon_mrgreen: :icon_razz:Im wolno ale tylko szybko :icon_rolleyes:Ps.macie już za Wisłą ciepłą wodę w kranach ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie rozumiem pytania, zawsze była. Ale niestety trzeciego kranu ... jeszcze nie mamy :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ps.macie już za Wisłą ciepłą wodę w kranach ? :D Zółty słyszałem, że ci fazeroskuter w tym sezonie rzęsą obrósł bo mało jeżdzisz :icon_razz: albo go myłeś pod trzecim kranem :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zółty słyszałem, że ci fazeroskuter w tym sezonie rzęsą obrósł Utopiłem ch**a bo mnie wkur**ał :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dlej wbijac na Borki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mariusz, ale pada.........pozatym miałem pracy w domu opór :) a teraz tydzień urlopu :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 A jest czego żałowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi