Butterfly Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ale o co wam chodzi przecież ja zawsze byłem/jestem cichy i spokojny :icon_mrgreen:Ty cichy i spokojny to faktycznie jesteś po trzeźwemu! Jak już są % to jesteś mega wylewny :P wiem co mówię :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ty cichy i spokojny to faktycznie jesteś po trzeźwemu! Jak już są % to jesteś mega wylewny :P wiem co mówię :D Osz ty ja po prostu jestem szczery :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia-p92 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Pani M jest bardzo wyrozumiała dla Pana W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Pani M jest bardzo wyrozumiała dla Pana WPo prostu nie wierze ... WIECHU Ty pantoflarzu :D :P Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia-p92 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 co pantoflarzu ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W trosce o Wiecha już podesłałem M. adresik Forum Motocyklistów.pl :icon_razz:Po prostu nie wierze ... WIECHU Ty pantoflarzu :D :P Chiałeś to masz :icon_mrgreen: byś ładnie przywitał nową koleżanke a nie tak jak bydle znowu się zachowywał skąd ty jesteś z Chełmna czy co :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ooo Monia :) Wiechu uznał,że jestem taka fajna i nasze spotkanie na tyle dobrze wypadło iż może śmiało dać M linka do forum :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ooo Monia :)Wiechu uznał,że jestem taka fajna i nasze spotkanie na tyle dobrze wypadło iż może śmiało dać M linka do forum :D Ojej i teraz będzie trzeba się zacząć zachwywać ... wreszcie :biggrin:A Wiesiu cały w strachu :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 byś ładnie przywitał nową koleżanke a nie :icon_razz: :icon_mrgreen:Powitalnia nie w tym dziale :icon_razz:Ale dzien dobry/dobry wieczor :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Uwaga, brat ma do sprzedania suzuki sv, rok 2007,przebieg ok 20tyś, pojemność 650. JAk ktoś zainteresowany zapraszam na PW :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Uwaga, brat ma do sprzedania suzuki sv, rok 2007,przebieg ok 20tyś, pojemność 650. JAk ktoś zainteresowany zapraszam na PW :) O następna osoba zmienia moto a co sobie teraz upatrzył? czyżby spodobał się GSX-R? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 czyżby spodobał się GSX-R? :)Ponoć łyka Suzuki GN 250 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ponoć łyka Suzuki GN 250 :bigrazz: Jednak Suzuki górą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Hej ludziska śmigamy gdzieś jutro? Może rybka w Mylofie lub bliżej, jakieś lody w Borach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Hej ludziska śmigamy gdzieś jutro? Może rybka w Mylofie lub bliżej, jakieś lody w Borach??No coś mozna pomyśleć :) będę rano tj. Do południa dzwonił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi