lukimaster Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Buli - dzwoniłeś do mnie przed 5 rano w niedziele czy mnie się wydawało ? A może to ja do Ciebie dzwoniłem? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 dziękuje za życzenia te w dzień i w nocy (butlka was nie ominie)ps: Magdo słyszałem że teraz to zdrowy będe 150 lat albo i dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ojjj Bli jeszcze twoje wnuki będą zdrowe :biggrin: Tak Magdalenka piła zdrowie TWE :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Pijaki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Menelstwo się tu szerzy oczywiście z Madzią na czele :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A Ty nie śpisz jeszcze? Wpadaj na drina :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A Ty nie śpisz jeszcze? Wpadaj na drina :D :DKempin sprzedany. :bigrazz:M. mu zabrania pić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A Ty nie śpisz jeszcze? Wpadaj na drina :D :DSzkoda, ze nie wiedzialem.. dzis 2x przez Twoja wioske przejezdzalem, wdepnalbym.. :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jarek wwwpierdol normalnie masz :P Kempin się zaśweirgolił ale to nic nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Kempin sprzedany. :bigrazz:M. mu zabrania pić :D Magda :icon_razz: mi nic nie zabrania wręcz namawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Magda :icon_razz: mi nic nie zabrania wręcz namawia HiHi ... do czasu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jarek wwwpierdol normalnie masz :PCos Ty taki bojowy..? :laugh:W weekend byc moze zajedzie do mnie Falko, i jesli tak to odprowadze go kawalek - i byc moze wlasnie do Swiecia.. podeslij mi swoj telefon tak na wszelki wypadek :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 oj tam oj tam :P Jarek masz PW Ale chyba Kermpina jednak pilnuje bo na drina nie wpadł :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wiechu nie piję bo się obawia,że M może poznać jego drugie bardziej rozrywkowe oblicze,to które my już znamy. :icon_razz: :bigrazz: Ps.Buli to kiedy ta zaległa flaszka za Twe zdrowie? Sobota jakiś grill na działce? :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wiechu nie piję bo się obawia,że M może poznać jego drugie bardziej rozrywkowe oblicze,to które my już znamy. :icon_razz: :bigrazz: W trosce o Wiecha już podesłałem M. adresik Forum Motocyklistów.pl :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi